NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 27. september 2017

En planlagt og villet invasjon av Europa

Av Amund Garfors.

Ja, hva skal man si til denne forskeren ved NUPI som nylig skreiv en rapport om at det er helt umulig å slå ut disse menneskesmuglerne som organiserer invasjonen av Europa? Der minst 10.000 afrikanere tar seg ulovlig inn i Europa hver eneste uke? Og det mens EU famler i blinde og har en del dårlige planer for å få kontroll med denne strømmen. En stadig strøm av økonomiske flyktninger eller såkalte migranter. Like vel så går trafikken til Italia over Middelhavet som om det hele er som det skal være. Der også Norge er med på denne galskapen!

Denne forskeren Bøås hos NUPI har nok helt rett i sine uttalelser. For EUs tiltak hittil er kun bare som et slag i lufta, der disse såkalte tiltakene som disse svikerne i Brussel diskuterer eller krangler om, ikke er verdt papiret det skrives på. Planene vil for det første ikke la seg gjennomføre i praksis, der det hele bare er ordgyteri. Dersom disse planene likevel skulle iverksettes, så vil de ikke ha noe nevneverdig virkning i det hele tatt. Dette er jo et rent spill for galleriet, formodentlig for at Europas etniske befolkning skal holde seg i ro og sløves ned.  Det mens terrorister, kriminelle, sosialklienter og snyltere bare fortsetter å velte inn i Europa. Et Europa som har mistet viljen til å beskytte og sloss for sine etterkommere…

Men er det ikke mulig å stanse dette? Selvfølgelig kan det stanses. Det er kun vilje det handler om nå! Oppskriften skal de få helt gratis hos meg. Og den er meget enkel: For det første må dette latterlige skuespillet som kalles Frontex opphøre umiddelbart! Det er jo ingen grensekontroll i det hele tatt, for det er faktisk det stikk motsatte som foregår. Frontex-fartøyene må ganske enkelt erstattes av marinefartøyer som senker og sender ubudne skip rett til bunns. Og det uten å redde en eneste overlevende! Absolutt alle skip som frakter alt fra terrorister via simple kriminelle til rene lykkejegere får dermed et kraftig varselskudd. Og som ikke er til å misforstå! Og her sikter jeg primært til fartøyer tilhører de forskjellige NGO-ere. Det er bare å gjøre det som en tidligere norsk admiral oppfordret til å gjøre med sovjetiske ubåter i sin tid, og som stadig var på ”besøk” i norske fjorder; ”SENK FANENSKAPET!

Ja, jeg er enig at min plan høres noe dramatisk ut. Men det er slik invasjoner via havet fiender alltid har vært stanset eller forsøkt stanset på. Ja på et hvert sted på denne jord. Og så lenge mennesket historisk har ferdes på sjøen.  En hver som gidder å sette seg inn i islams historie, noe de fleste politikere er alt for late til, de vet meget godt at islam har vært i krig med Europa helt siden Muhammeds dager.

Og Muhammeds egne ord og handlinger, ikke minst nåtidens islamister og den praksis hans etterkommere av denne lære driver med i Syria og Irak, de burde vite hva vi har i vente. 

Ja, kombinert med hva Koranens klare krigserklæring mot oss ”vantro” sier, så burde det holde i lange baner. Ikke minst til at disse galningene i Brussel som endelig burde få fingeren ut og koblet hodet inn. Før det hele er for seint!

NARVIK, 27.07.2017 AMUND GARFORS (Stortingskandidat og leder av Demokratene i Nordlamnd)