NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 12. september 2017

Finnes det noe framtid å trakte etter?

Av Amund Garfors.

Det er ikke bare Jonas Gahr Støres tilnærming til innvandringsdebatten og hans holdning til Sylvi Listhaug som bringer tankene hen til Jesu lignelse om fariseeren og tolleren. For hele det politiske etablissement kappes nå i disse valgkamptider om å fremstå som moralens voktere. Og det trass i at de selv ikke har verken ryggrad eller et eneste moralsk bein i kroppen. Selv våre hyklere innafor NRK er gjennomsyret av en besynderlig tro på en slags moralsk opphøyethet. Der de opererer som politiske aktører og tar side med de venstrevridde, i stedet for at de skal være nøytrale nyhetsformidlere.

Og for ikke å snakke om Den norske kirke, den som er fullstendig overtatt av fariseerne, og som i sin egen ”prektighet” har kastet seg om halsen på muslimene og sparket kristendommen på skraphaugen. Men som i sin egen ”prektighet”- samtidig håner enhver som ikke stiller opp på deres politiske forkynnelse…

Å ta til motmæle mot disse kreftene som ønsker Norge og det norske folk utskiftet og dit ”pepperen gror”, det koster. Noe jeg kan skrive under på. Det er mange i dette samfunnet som velger å holde kjeft, der de ikke tør hevde sin mening, fordi de er redd for jobben, rykte og familien sin.

Men å holde kjeft, når man ser at landet går mot stupet, det er en utilbørlig adferd og som ikke lover godt for demokratiet. For meg er dette direkte landssvik! Dette skjer dessverre både nasjonalt og internasjonalt, der Europa er blitt svekket gjennom EU. Og der kaos og konflikter venter. Det fordi EU ikke har evner til å beskytte sine egne beboere, i ei tid der grensegangene står vidåpne for egen undergang. For så mye veit jeg og som ingen kan motbevise; det er at kultur, nasjonalitet, tro og demografi er vår eneste framtid. Den dagen folket vannes ut, da er det nemlig slutt!

Historisk er muslimene blitt stoppet fra å overta Europa to ganger. Første gang ble de stoppet i Frankrike av Kong Carl Martell i 732. Neste gang det så svært så mørkt ut var i år 1683. Da holdt de på og sprenge seg inn gjennom Wiens porter. Der Europa ble reddet i siste liten av den polske kongen Jan Sobieski. Nei, disse inntrengerne gir aldri opp. For Europa skal nemlig erobres, med våpen eller barnevogner. Koste hva det koste vil. Og et svakt Europa med svake og svikefulle politikere inviterer faktisk til denne invasjonen.

Vi har partier som snakker om miljø og faren for temperturstigning. Men hvem snakker om befolkningseksplosjonen som er ”alle problemers mor”? Og dermed og den beste aktuelle argumentasjon for en permanent innvandringsstopp? For det trumfer all annen pk-relatert debatt rundt dette begrepet ”globalisering”, ”asylinstitutt”, ”menneskerettigheter”, ”flerkultur” og det ”grenseløse samfunn” som ser ut til å bli vår egen undergang…

NARVIK, 5.september 2017 Amund Garfors (Stortingskandidat og leder av Demokratenei Nordland)