Innvandringspolitikk og konsekvenser


Av Amund Garfors.

Alle som har tatt seg en tur til Oslo eller andre større byer i Norge denne sommeren, de har neppe unngått å se hvordan disse byene har forandret seg bare på de siste 10-15 år? Den flerkulturelle virkeligheten som både Jonas Gahr Støre og Erna Solberg har stått bak, og ikke minst der feministen Anniken Huitfeldt i AP for et par år siden fortalte oss, at dette skulle vi få, om vi likte det eller ikke... Og som mange med henne, i de forskjellige partier, ser på som et politisk prosjekt og ikke minst en berikelse, som de sier…

Siden den gang har mange politikere forsøkt å berolige oss skeptikere med at ”integrasjonen” vil gå seg til, hva angår muslimer. Noe vi tydelig nok ser ikke stemmer. Andre innvandrergrupper trenger knapt nok noe som ligner på integreringstiltak. Og da tenker jeg på alle de tusenvis av thailandske og filippinske kvinner som bor i dette landet. De assimileres og kommer seg fort i jobb. Mens muslimene verken kan eller vil jobbe. Og langt ifra assimileres. Der omtrent nesten alle heller blir klienter hos NAV. Nei, selv ikke tredje generasjon lar seg integrere!

Og verre vil det bli. Mens ghettoer er i ferd med å gjøre bydeler i norske byer om til slum hvor nordmenn holder seg langt vekk, så vokser dette bare over hodet på myndighetene. Og dette er det stikk motsatte av lovet og vellykket integrering. Mens riksmedia i alle år har forsøkt å skjule dette så godt de kunne.

Når man ser noen år framover, noe man som politiker er PLIKTIG til, da frykter jeg at vi vil få svenske, tyske, franske og engelske tilstander i landet. Noe som kun skyldes mangelfulle kunnskaper hos våre politikere. Og som heller ikke er villig til å lytte og lære. De mangler også vilje til en realistisk tilnærming på de problemer som muslimsk masseinnvandring medfører for oss alle. For det er vi som skal dele dette landet med dem, noe som går både på vår kultur og vår kristne tro. Det mens noen politikere kaller dette for utfordringer, noe det i høyeste grad også er. Ja sannelig er det et politisk lureri for å unngå å medgi at dette slettes ikke er noen små og forbigående problemer. Men problemer som bare vil forsterke seg for hvert eneste år som går. Der vi til slutt ikke vil kjenne vårt eget land igjen.

Jeg har alltid hatt Winston Churchill som mitt store forbilde, denne mannen som reddet Europa fra nazismen. Der han advarte, også den gang, hele Europa mot islams uhyrligheter. For det kunne han fra sine erfaringer allerede som ung offiser i 1898. Og han advarte også mot den kommende sivilisasjons-krise. Der Europa trolig ville gå samme veien som Romer-riket i sin tid gikk. Da den gamle sivilisasjonen gikk til grunne.

Og i disse skremmende tider, når det viser seg at selve forutsetningen for innvandringspolitikken feiler, hva skal vi da med slike politikere som Jonas Gahr Støre og Erna Solberg? Disse to som nekter å se elefanten i rommet? Hva vil da telle mest, deres partipolitikk eller landets og folkets beste? De burde snarest snu denne farlige utviklingen og stå opp for landet sitt, noe de aldeles ikke gjør. Mens de derimot tar ordre fra både FN og Brussel. Og som er stikk i strid med Grunnloven. Der de heller burde erkjenne at dagens innvandringspolitikk er både forfeilet, uansvarlig og svært kostbart for skattebetalerne. For det er nemlig skattebetalerne som til slutt vil sitte igjen med regninga!

For nå svikter oljeinntektene som vi tidligere tok for gitt. Arbeidsledigheten blant de unge er skyhøy, der de sluses inn på en rekke tiltak for å få ned de høye ledighetstalla. En konform presse og NRK søker å lulle oss i søvn. Ja, de underholder oss med show og sportsendinger i alle kanaler. Mens de unngår å fortelle oss om virkeligheten i et samfunn som ikke er til å kjenne igjen. Der svenske tilstander og norsk samfunns-virkelighet, for all del ikke må snakkes om.

Heldigvis er det noe på gang for tiden og der norske verdier blir diskutert. Ja der kulturminister Linda Helleland heldigvis tar tak i dette, og ikke minst våger å være norsk. Der hun uttaler at våre norske verdier er under press, fordi mange svikter og nekter å stille opp. Er så enig så enig med henne når hun uttaler at vi ikke må bli så nøytrale at vi glemmer hvor vi selv kommer fra! Og at det er den kristne kulturarven dette samfunnet er bygget på!

Og sannelig er det håp for denne nasjonen når selv journalister som Lars Akerhaug med sin bakgrunn i AKP-ml og med ledererfaring av Rød Valgallianse snakker opp for våre verdier. Mens han stiller opp på Dagsnytt Atten sist torsdag og lager furore blant de venstrevridde. Der han ikke er nådig mot sine kolleger og kaller dem for en politisk korrekt saueflokk som følger etter hverandre. Ja han har tydelig tråkket på noen ømme tær med sin ærlige beskrivelse av norske journalister som har lagt seg skinnflat for islam og innvandring. Mens vår egen kristne tro og kultur skal ofres for å få dette på plass i kongeriket. Ja, sannelig er det håp når en kar som Akerhaug roper fra mørket.

Jo, riksmedia har også lang medskyldighet i at Norge demonteres. For de driver nemlig politikk. Som strutsen stikker de også hodet i sanda. Og det for å hindre folk i å se den dystre virkeligheten som nærmer seg. Men heldigvis, så skrives det mindre om det lykkelige og fargerike fellesskap som kan komme til å bli vår egen undergang!

NARVIK, 4.august 2017 AMUND GARFORS (Stortingskandidat og leder av Demokratene i Nordland)