KrF utgått på dato?

Av Dan Odfjell.

Knut Arild Hareide har sviktet Norge, han og hans sosialistisk-politiske biskoper gjennom avisen Vårt Land, sistnevnte en trojansk hest inn i kristendommen - samt alle Hareides liberale og svulstige medløpere, de har miste folkets tillit, så enkelt er det. Og det er for sent med bortforklaringer og unnskyldende politiske sprell fra KrF før Stortingsvalget: Vi rett og slett tror ikke lenger på dem; partiet må tilbake til start.

Om du, Hareide trekker deg er PDK, det konservative kristne partiet, mer enn klar til å erstatte både deg og hele KrF fremover. I Hordaland står bergenseren stødige konservative Tomas Moltu som førstemann for PDK klar til Stortinget, allerede fra neste måned av.

Men, Hareide, jeg må påminne, du skylder meg fremdeles et svar på min påstand om at kristendom og sosialisme er uforenelig. Du kritiserte meg tidligere i år i BT, som en uverdig person, jeg husker ikke helt hvordan, det spiller ingen rolle. Men deretter nølte BT med å tilstå meg et skikkelig tilsvar, som jeg senere fikk på trykk gjennom den kristelige ukeavisen Norge IDAG. Der begrunnet jeg min påstand - som du må ha sett, men likevel ikke har besvart.

Når Ap nå stuper på meningsmålingene ser jeg dere plutselig omfavne Høyre, som Krf lenge skulle være støtteparti for. Men dere sviktet det borgerlige alternativet, disse siste fire årene, ved vinglete og opportunistisk oppførsel - og ved å lene dere mot Jonas Gahr Støre. En ivrig retoriker som sammen med sine flerkulturelle tildels muslimske velgerne sloss mot det tradisjonelle og kristne Norge - for å skifte nordmenn ut med et annet og villigere folkeslag. Dette vedgås selvsagt ikke, men resultatet skulle angivelig bli noe lykkelig, fargerikt og skinnende nytt - uten, riktig nok, Sverige nevnt som eksempel.

Nei Hareide, du og dine må, etter min mening, nå til en 4 års renselses-periode med ørkenvandring, helst i Midtøsten. For å finne tilbake til det opprinnelige oppriktige KrF, fra tiden før Bondevik kom til makten. Men jeg ønsker Krf lykke til med en helt ny realitets-forståelse 
og, velkommen tilbake.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.