NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

lørdag 14. oktober 2017

73.000 fotballfans i marsj mot islamsk terror og ekstremisme

MSM Lies about FLA March in London
Fra document.no

Lørdag 7. oktober gjennomførte den anti-ekstremistiske gruppen Football Lads Alliance (FLA) en enorm demonstrasjon mot islamsk ekstremisme og terror i London. Har du hørt om det? Nei, det har du nok ikke. BBC var til stede, men måtte skuffet konstatere at trass det massive oppmøtet, (i all hovedsak menn) rapporterte nemlig politiet om null – 0 – arrestasjoner. Der har du den «farlige» høyresiden som alle advarer mot.

Football Lads Alliance er en «gatebevegelse» dannet i 2017 med røtter i den engelske arbeiderklassen og den britiske fotballfansen, og «lads» fra hele landet strømmet til London for å delta i marsjen – som altså foregikk uten hverken opptøyer eller en eneste arrestasjon.

Naturligvis var ikke marsjen uten sine konfrontasjoner. Såkalte «antirasister» sto naturligvis langs ruten og skrek ut hatet sitt mot meningsmotstandere, slik de alltid gjør. Naturligvis har også FLA blitt erklært som «høyreekstremistisk» av PK-media slik alle som er kritiske til innvandring og islam blir på autopilot.

Ler mer på document.no