NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 18. oktober 2017

Avvis de uansvarliges krav om videre masseinnvasjon!

Av Norvald Aasen.

Til Sylvi Listhaug, Regjeringen

Nå er det viktig å stå imot presset for å få flere migranter/asylanter inn i kommunene. Du er tøff og jeg håper du klarer det. 

Dette presset er trolig satt i verk av "flyktninghjelpen" og andre personer og organisasjoner som har tjent stort på å drive asylmottak på statens penger. Mange har blitt millionærer og skryter av at "flyktninger" er god butikk. 

De burde skammet seg over at verdens fattigdom og vanstyre er god butikk for dem. Steinar Dvergsdal fra Jølster stod nylig frem og fortalte om denne gode butikken i avisen Firda. Avisen har tidligere fortalte at han hadde bygget seg et imperium.

Disse offentlige midlene, og personellet som har hatt asylmottakene som en honningkrukke uten bunn, burde heller få seg jobber, og offentlige midler brukes, i alders- og sykehjem der personellet sliter seg ut grunnet lav bemanning, og manglende økonomiske ressurser ikke tillater ansettelser. Ellers snakkes det om mangel på arbeidskraft i samfunnet.

Mulighetene er mange for dem som heller ville finne samfunnsnyttige oppgaver i stedet for oppdrag for voksne friske mennesker på jakt etter de grønneste gressganger. Når vi ser disse såkalte "flyktningene" i by og bygd, trillende på barnevogner og mer på gang, så ser vi at det er mennesker som burde vært til nytte i egne land.

Avvis kravene fra FN og dets høye- og lave kommisærer. De er nok oppfordret til å kreve at Norge skal druknes i verdens elendighet av norske innspill og interesser. Og disse er mange.

Offentlige midler i hele Vesten er brukt uten ansvar og fornuft. Menneskesmuglere sør for Middelhavet og andre steder tjener seg søkkrike på å formidle sine klienter til Europa og Vesten. Så tjener europeiske mafiaer seg rike på trafikken videre, og til sist sitter profittører i Norge og håver inn millioner til egne kontoer og til egne lommer av samfunnets midler for å motta de reisende i overdådige mottak. Med penger og grenseløs griskhet holder de nesa mot sky i steden for at aktørene og profittørene skammet seg inderlig over sine gode butikker.

Med hilsen og lykke til!
Norvald Aasen, 6983 Kvammen