NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 6. oktober 2017

Et forsvar som snart bryter sammen

Av Amund Garfors. 

Her for en stund siden kunne vi se Forsvarssjef Haakon Bruun -Hanssen i full mundur, der han sto fram på Dagsrevyen og advarte våre uansvarlige og naive politikere om at det norske Forsvaret trolig har sett sine beste dager. Og der det i løpet av noen få år vil bryte fullstendig sammen, dersom krig eller en alvorlig krise skulle opptre. Ja, en kan jo virkelig bli bekymret når en hører hvor tynt bemannet de forskjellige grener er, der utholdenheten er på et lavmål, mens beredskapen i Hæren, Luftforsvaret, Marinen og andre viktige felt, overhode ikke er tilfredsstillende. Dersom disse på kort varsel må ut og forsvare vårt land.

Tja, en kan jo gjøre seg sine egne tanker om dette. For hvem veit om kanskje det hele er planlagt? Det er ikke bare i Norge vi ser disse tilstander, men det samme kan man også betrakte med forferdelse over hele Vesten. Der ødeleggelsen av Forsvaret går sin gang. Trolig har dette noe med nedbyggingen og den planlagte raseringen å gjøre? Og som man kan betrakte overalt i Vest-Europa, der det forestående europeiske sivilisasjons-kollapset holder på å utfolde seg rett framfor våre øyner.

Det er jo heller ingen hemmelighet at den ”Trojanske hest” har vært i bruk nå i 20-30 år, der man også importerer mennesker man tror er lojale mot oss, noe de aldeles ikke vil være i en krig. Muslimer som har en religionspålagt fiendtlig innstilling til alt som er vestlig og u-islamsk. Og det mens disse menneskene som kun er lojal til Allah, læres opp i bruk av avanserte vestlige våpen. Slik at vi skal være helt sikre på at raseringen av de minste rester av et nasjonalt forsvar av landet, skal skje raskt og effektivt. Ja, tro det eller ei, men for å være helt på den sikre siden, så ansetter det norske Forsvaret også imamer på like fot med våre feltprester. 

Dette gjøres trolig for å forsikre seg og være 100% garantert at den planlagte radikaliseringen går sin planlagte gang. Der disse ”våre nye landsmenn” innenfor de forskjellige forsvarsgrener, og som leser sin Koran, ikke skal føle eller ha noe med ”kristenmanns blod” å gjøre. Og hvem pokker av disse lite nasjonalvennlige politikerne på Stortinget bryr seg om vår forsvarsevne da? Det eneste disse folka gjør, det er å applaudere et Forsvar som meste av tiden oppholder seg i krig i utlandet. Ja, der vi nå er blitt verdensmester i likestilling, integrering og toleranse. But I have news for you! Toleranse og apati er første tegn på et samfunn i forfall!

Med andre ord, så kan Forsvaret takke seg sjøl for rikets tilstand. Litt merkelig er det også at de jamrer seg over manglende forsvarsevne. Men penger og mannskap til å drive krig i Afghanistan, Irak og andre muslimske land, og som vi burde sky som pesten, det er det ikke mangel på. Da bevilges milliarder av kroner når de norske soldatene kan leke seg utafor landets grenser. En lek de også får skikkelig betaling for. Og skyhøye erstatninger for, når noe går galt!

Problemet er dessverre i selve Forsvaret og hos våre svake politikere! Spark ut hele offiserstaben og minst halve Stortinget! Og sett inn helt nye folk! Folk som har tanke på eget fedreland. På tide at demokratiet endelig tar styringen av landet. For vi har ingen tid å miste!

NARVIK, 17.juli 2017 AMUND GARFORS (Stortingskandidat og leder av Demokratene i Nordland)