Hva galt har Erling Holmøy i SSB gjort?

Av Amund Garfors. 

At folk blir sparket eller omplassert for å si sannheten i dette landet, det er aldeles ikke noe nytt. Det er en metode som alltid er blitt benyttet av eliten. Særlig når de ikke liker å høre om de faktiske forhold som utspiller seg i samfunnet. Og den siste ut i denne sammenhengen er Forskningsleder Erling Holmøy i SSB. Som nå skal omplasseres fordi han fortalte det norske folk om de astronomiske utgiftene som etter hvert vil påløpe enhver nordmann om noen få år. Bare for noen uker siden la Holmøy fram tall som viser at innvandringen til Norge vil koste 10.000 kroner i ekstra  skatt for hver person i dette landet når vi skriver år 2025. 

Og nå har denne lederen av SSB, Christine Meyer gitt Holmøy beskjed om at han vil bli omplassert og får ikke lov lenger til å jobbe med å forske på de astronomiske utgiftene som følger i kjølvannet av ei vanvittig innvandring av fremmede mennesker til Norge. Mennesker som ikke er i stand til å forsørge seg sjøl og sine. 

Begrunnelsen for dette er så latterlig og henger ikke på greip; der hun sier at hans publikasjoner holdt ikke mål. Og ble satt til nivå 2, der de ikke var publisert og rangert høyt nok i diverse tidsskrifter! Eier ikke denne dama skam? 

Nå må Erna Solberg og Siv Jensen som begge to er ansvarlige for å ha ansatt denne venstrevridde dama som er medlem av Høyre, der de får henne fjernet snarest. Før hun klarer å ødelegge både SSB og all troverdighet til denne statsinstitusjonen for alltid. Ja, det må bli et folkekrav til at Christine Meyer sparkes umiddelbart – og at Erling Holmøy får fortsette med å forske på hva innvandringen vil føre til av økonomisk kollaps, økt kriminalitet, splittelse og fremmedgjøring i årene som kommer.

Vi vet alle at denne Christine Meyer som er gift med Victor Nordmann, en fyr som ikke akkurat tenker mye på økonomi, men som gjerne ser at Norge tar imot 100.000 muslimer i året, hun ble utnevnt som leder av SSB av den blå/blå regjeringen i 2015, altså Høyre og FrP. Så mye for sosialistene, altså! Når ikke engang FrP makter å gjøre noe med at SSB lever opp til navnet ”Sosialistisk Sentralbyrå” da er det sannelig ikke mye håp i dette landet. For nå seiler de fleste under falsk flagg. Og stakkars arme folk og fedreland!

Å fylle opp landet med folk fra de aller verste land i verden, det er statistisk sett det rene selvmordet! For da blir vi faktisk lik disse folkene og disse landene. Der vi sakte men sikkert går inn for å skifte oss sjøl ut med de fremmede. Og i tillegg ta regninga for egen utskifting.

Demokrati, om det er det vi har, så forutsetter slikt at det norske folk får all den informasjon som et samfunn kan gi på godt og vondt. Dersom man imidlertid velger å nedtone slik viktig informasjon som Holmøy kommer med, så vil dette få store konsekvenser. 

Samtidig som man lyver eller feier sannheten under teppet, der man vil unngå alt det negative med innvandring, så blir det som å slå seg sjøl på kjeften. For da dreper man det lille demokrati som det snakkes så mye om at vi har. Ja, det blir til slutt som et politisk mord på alle som tør å åpne munnen. Alt vi har tilbake da, det er diktatur og en politistat som ingen ønsker,  men likevel vil få.

NARVIK, 25,10.2017  Amund Garfors