Kjære SC venner

Av Kirkehøyden.

Jeg vil at denne "kronikken" skal være en anerkjennelse til dere alle fordi den vedlagte videoen beviser at dere intuitivt eller på andre måter har trukket de rette konklusjoner i et miljø - av venstrekrefter - stinn av løgner. Fordi de råder over presse, akademia og "kulturNoreg". Videre at det er ingen forskjell på dem og ytre høyre. De har kanskje forskjellig skjortefarge, men er likevel av den samme fascistiske ulla.

Og grunnen til at vi finnes, sammen med andre hederlig landsmenn skyldes ÅND, om vi er erklærte kristne eller ikke. Dessverre er det mange kristne som har gått i fella, og KrF er det beste eksempel. De har gått fra 14% til 3 %, fordi de har vist ringakt for vårt kristne konservative segment, og fordi Bondevik var en trojansk hest fra venstresida. "Kirken" og store deler av kristenheten er også kuppet av venstrekreftene.

Det finnes mange ypperlige sekulære konservative som ser hva som skjer, og jeg våger å påstå at de er influert av den samme judeo/kristne etikk, ja Guds egen Ånd. For denne Ånd gir oss evnen til å se de store sammenhenger, direkte, horisontalt og vertikalt. Venstresiden ser alt separert, og de fremstår som rotter faget i en labyrint. For selv om de avsløres, ser de ingen ting. Kommunismen imploderte, Berlinmuren falt rett foran våre øyne, men de tror ennå det er en god ide.

Ja vi kan se et innslag på Dagsrevyen, og vite umiddelbart at det ikke henger på greip. For å eksemplifisere: Under angrepet på Israelsvenner 8 januar, 2009 dokumentert her, var det en eldre Stavangermann som fikk hånden brukket på fire steder for å bære et Israelsk flagg. Da NRK spurte hva som skjedde, slo de av kamera. Og ellers den kvelden gjorde de sitt aller beste for å dekke over hva en fascistisk mobb begikk, bestående av "anti-rasister", venstresiden (alle ungdoms org), muslimer, med regjeringen representert.

Magasinet/Selbekk dekket hva som skjedde med Stavangermannen. Saken ble henlagt, Stavangermannen fikk livet sitt ødelagt og gikk bort, ennå bare i 60 årene.

Men her kommer det aller viktigste.

Under Libanon krigen på 80 tallet, da Israel omsider invaderte for å stoppe Arafat/PLO med alliertes folkemord på kristne arabere, fikk Stavanermannen "med seg" Dagsrevyen, som alle andre "opplyste" nordmenn. Mange tror vitterlig de blir informert med tvangsabonnement

Selv om han ikke hadde noen kunnskap om Midt Østen konflikten, fant han NRKs Odd Karstens Tveits "journalisme" fullstendig ulogisk. - Hvorfor? Jo, fordi han var et sant åndsmenneske.

Med dette ber jeg dere se videoen av denne brillijante konservative, gjerne i stillhet flere ganger. Han er katolikk, fra Goa i India. Han kom til USA som utvekslingsstudent. Nå en sann amerikansk patriot.

I løpet av 30 minutter vil dere få fakta om venstresidens "big lie" og se hvordan de kan holde på. Dere vil få artikulert hva dere allerede visste, fordi dere er åndsmennesker. Og ta det gjerne tilbake til barndommen, allerede da visste vi forskjell på sannhet og løgn, rett og galt, særlig om vi ikke alltid var opp til merket. En smerte var liksom der i hjertet/brystet hvis vi gjorde noe galt. Ikke så blant venstresiden. De har ikke samvittighet. - Men la nå høre denne brillijante mannen opplyse oss:


Kirkehøyden