NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 17. oktober 2017

Nasjonal-kringkasterens sjef

Av Dan Odfjell. 

Han heter Thor Gjermund Eriksen, og har både SV og Ap på sitt rulleblad; av Arbeiderpartiet påsatt som NRK topp-sjef sommeren 2013 - da de forsto at de ville tape regjeringsmakten. Da gjaldt det raskt å få rett mann på rett plass (her som ellers..) for hele 5 år for slik å overlappe og å «kontrollere» en borgerlig 4-års periode. Med formålet egen og «uavbrutt» og nitidige venstrevridd propagandering. 

Men nå får de borgerlige 8 år, en uventet strek i beregningen.

Hans Rustad har beskrevet Eriksen som en «slugger» men etter NRK-sjefens siste fadese, omtalt på document.no som «NRK misbrukte Faten-klagestormen; 0.3% «hatefulle» klager» viste Eriksen seg som den ulv i fåreklær han er; og da fikk han passet sitt virkelig påskrevet: «Thor Gjermund Eriksen representerer alt det ved Ap-kulturen som mange har fått nok av: Selvrettferdigheten, dobbelt-moralen, maktarrogansen, og nå: promoteringen av islam».

Som den siste Sovjet-stat gjelder det å kontrollere stats-kanalen for de mange og små daglige, nesten umerkbare «dryppene» - som urettmessig har gitt og gir sosialistene en kjempe-fordel; på norsk heter det ensidig indoktrinering. Denne Eriksen-mannen meldte seg ut av Ap dagen før han høsten 2013 formelt ble ansatt, som om det skulle gjøre ham nøytral. Dette er et Ap skuespill, som venstresiden med kontroll over riksmedia lenge har kunnet slippe unna med. Men nå vet mange, og langt bedre, enn det å tro på dette skuespillet, denne sleipe pretensjonen. Hvor vi nordmenn og fedrelandet kommer sist.

Sannheten om Ap kulturen kom virkelig og heldigvis for den yngre generasjon for en dag gjennom den kyniske og arrogante karriere-jegeren Jonas Gahr Støre, en «bruktbilselger» som lokker alt og alle, og tydeligvis Allah for enhver pris... Her gjelder makt for alle pengene, alt mens han selv gir blanke faen i velgerne, de synes kveg og bare som nyttige idioter. «Så ikke tro på Jonasen du, han er - vel, tro hva du vil. Men, både han og Knut Arild Hareide er etter min mening blit uvelgbare, ja de ligner faktisk litt på hverandre med sine skamløse pretensjon-evner. Og tenk, de fortjente, ja de nesten fikk hverandre; hvilket uforglemmelig «ekteskap» det for alle oss andre hadde blitt. Til nasjonalstatens ødeleggelse.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.