Volden i norske skoler

Av Amund Garfors.

Jeg veit ikke sikkert om denne volden som foregår i skolen i Oslo-området er blitt et nasjonalt problem? Men det er på høy tid å ta dette svineriet svært alvorlig, før det utvikler seg og sprer seg fra landsende til landsende. At lærere blir banket opp og nesten drept mens de er på skolen for å undervise, det er bare så hårreisende at man snart ikke finner ord for dette. 

NRK tok dette alvorlige problemet opp i ”Debatten” forrige torsdag, men jeg må bare konstatere at der var det heller lite vilje til å finne noen løsninger på dette. Og maken til å gå som katta rundt grøten, det skal man lete lenge etter. De var overhode ikke villig til å se den store elefanten i rommet. En elefant som bare vokser år for år. Der den ene skolen etter den andre er blitt rammet av denne voldelige kulturen som muslimene tar med seg til land etter land her i Vesten. For det er er akkurat DET, som nå skjer i skolene på Østlandet.

Ja, det er på tide å kalle en spade for en spade. For sannheten, det er den, at muslimenes voldskultur, hatet mot kristne/ikke muslimer, dette er blir båret med av de muslimske guttene og inn i våre skoler. For slikt har de lært på sine egne koranskoler, i moskeene og i hjemmet. Ja, så galt er det nå blitt, at de importerte muslimske ”mafiaspirene”, de driver t.o.m med ren pengeutpressing. Der de truer andre til å betale bøter for å oppholde seg på ”feil plass” i Oslo. Noe som en politimann som var med i programmet kunne bekrefte. Og dersom ikke pengene blir betalt, da bruker de alvorlige og meget farlige metoder for å få inn disse pengene. Dette foregår altså i en norsk hovedstad i 2017! Er det noen som tør tenke på hvordan det vil være når vi skriver år 2037, bare 20 år fram i tid?

Og hva tenker våre naive godtroende politikere å sette inn for å motarbeide denne trenden? 

Tro meg, de vil snart komme til å bli rykket kraftig ut av sin tornerosesøvn og drømmetilværelse. Virkeligheten kommer til å innhente dem til slutt. Og hva tenker de å gjøre når det hele er kommet ut av kontroll? For man kan vel omtrent se på dette som en katastrofe innafor skoleverket? Men likevel stiller jeg meg litt tvilsomt til å tro på påstanden om at det hele bunner ut i naivitet eller ren dumskap. Jeg tror imidlertid at noen er fullstendig klar over hva de holder på med. Og der de lyver bevisst, i håp om at det skal gå an å lure folk lenge nok til at det er ingen vei tilbake… 

Hvordan er det mulig at norsk skole er totalt forandret fra den tiden jeg sjøl gikk der? Da hadde vi nemlig respekt for lærerne, og det ville vært en dødssynd å slå til lærer. Men i disse tider, da blir tusenvis av lærere og elever utsatt for trusler og slag. Derfor ser det ut som disse som ønsker å ødelegge norsk skole, de har lykkes ganske bra. Ikke minst takket være sine gode medspillere og klakører innafor media – spesielt NRK. 

Når elefanten i rommet – islam – ikke blir nevnt når temaet er økende vold i skolen, skyldes det ikke blåøydhet, men en bevisst tilsløring av fakta. Det er derfor det er blitt så vanskelig å tilgi både våre medier og de maktsyke og løgnerske politikerne. For de VET nemlig hva de gjør!

NARVIK, 10.10.2017 AMUND GARFORS