NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 22. desember 2017

Clinton-gate

Av Dan Odfjell.

Den som vil forstå realitetene av hva som går for seg i USA må sannelig ha god tid, dvs for å få med seg alle de avslørende detaljene.

Det nytter ikke å lese norske medier. Dette ble delvis omhandlet av Hans Rustad på document.no 16/12/17 under overskriften «Prolog til en fortelling: -FBI er forvandlet til noe som minner om KGB».

For hver dag fremkommer nye avsløringer om renke-spillet mot Trump. Det er ikke hans administrasjon som imploderer, men makt-konstellasjonen rundt The Clintons - som likt toppen av en mafia-klan, med både Justis- og Utenriksdepartementet samt FBI på laget.

Norske medier skjuler dette, de er på gjennom-korrupte Hillary Clinton’s side, hvilket de enklest oppnår ved å «teppebombe» Donald Trump. Sannhetsgehalten er rett og slett bedrøvelig, knapt bedre enn i Putins Russland. Der «tvinges» journalistene til «disiplin» - mens hos oss utfører de «jobben» uten tvang. Putin må misunne oss slike lojale ensrettende.

Norge støttet Clinton Foundation, i realiteten familiens private pengebinge. Nest etter Saudi Arabia ligger vi høyst an mht til å «kaste penger» ut av vinduet; 700 millioner, for hva? Men Børge Brende ville ikke forklare seg, forøvrig helt uten «bein i nesen». Vi så ham i flere  sammenhenger. Det er rasistiske anti-jøder som tviholder på Palestinerne, dvs dersom de virkelig kan hele saken. Om UD-arvtageren Ina Eriksen blir bedre gjenstår å se, hun begynte med å kritisere Trump for å anerkjenne Jerusalem hva amerikanske presidenter i 20 år har hatt på sine valgprogrammer, sågar Bill Clinton og Barack Obama. Hadde det ikke vært en ide for en utenriksminister å tenke heller enn å snakke udiplomatisk mht vår viktigste allierte?

Politikerne lar seg tilsynelatende tvinge av journalistene eller sine rådgivere å uttale seg om likt og ulikt. Deretter blir de lett media-fremstilt både forfeilet og fjollet, tildels ondskapsfullt. Men ikke alle, oftest dersom de ikke deler medienes ideologiske syn. Slik blir folket fordreiet i den retning som passer arrogante dem, deres makt og deres ensidige politiske hensikter.

Dersom noen påstår at jeg går god for Trump er det feil. Men norsk media går jeg aldeles ikke  god for, med NRK som verstingen - fordummende brød og sirkus som i dekadente Roma - mest sport og underholdning...

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.