Muslimer er mer negative til jøder enn resten av befolkningen

Fra fredagsbønnen sendt på Hamas TV fredag 2. desember 2011.
(Skjermdump via MEMRI)
Av Kirkehøyden.

Viser til Aftenpostens artikkel den 5 desember om "Muslimer er mer negative til jøder enn resten av befolkningen".

Muslimsk innvandring har skylden, sammen med venstresiden, "borgerlige" partier, akademia og pressen - tre sider av samme sak. Og NRK og TV 2 er verstinger, men Aftenposten er ikke helt borte de heller.

For en tid siden var det et interessant møte mellom Stanghelle, Bjøntegård og en smart jødisk kvinne i Dagsnytt Atten. Hun kledde dem begge naken. "Etter to timer snakker dere om den jødiske hevnen, som ikke er!" En kjent teknikk for alltid å ramme Israel og jøder.

Ellers har pressen operert som propagandister for terrororganisasjoner som PLO, HAMAS og Hizbollah i minst 40 år, og 40 % av det norske folk tror derfor Israel er nazister. Hva skal dere gjøre for å rette opp skaden, som igjen har rammet våre jødiske landsmenn? La meg hylle MIFF for å kaste lys over ondskapen.

Tiår med løgner rettet mot Israel og forsvar for islamsk despoti, har fått muslimer til å tro at det er helt koscher i Norge og utfolde det jødehatet som er innpodet i dem fra de var barn, slik at jøder omtales som griser og aper. Og norsk presse har dekket over det også.

Jeg har vært en erklært venn av Israel siden juni 1967 og jeg kjenner det jødiske miljøet. De har lenge måtte skjule sin ID grunnet egen sikkerhet, som denne unge kvinne i artikkelen. Det samme har også vi kristne konservative Israelvenner måttet begynne med. Og dette har pressen dekket over til denne dag.

Denne sommeren advarte PST oss på våre store stevner, der konservative kristne og mange andre står stolt sammen med det jødiske folk.

Heller ikke denne dama har noengang blitt stilt til ansvar. Pressen gav henne cover, helt til dette bildet dukket opp i Jerusalem Post etter noen uker:

Den kvelden det skjedde, var hun hos NRK og angrep Siv Jensen, som talte til Israelvennene og ble forsøkt steinet i hjel.

Senior minister Halvorsen var der sammen med hele venstresiden, "anti rasister" og muslimer. Og pressen dekket over den ondskapen også; for så å ramme Israel og jøder - "So, what else is new?" Noen av oss kjenner at denne skammen er mye verre enn jødeparagrafen, sviket under krigen, i jødehat landet Norge, hvor tradisjonen aldri har vært verre. Nå også med støtte fra muslimer.

Kirkehøyden