NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

lørdag 16. desember 2017

Stort at Erna ikke klappet under Nobel sermonien

Av Kirkehøyden.

Viser til VG's artikkel den 10 desember hvor de skriver "Erna lot være å klappe under Nobel-foredraget".

Dette initiativet, forbud mot miner, og nå også droner, er den vestlige venstresidens forræderske  kamp, for å svekke NATO, vestlige demokratier og Israel - "the free world." For å hjelpe sine diktaturvenner, som aldri holder avtaler. Nobelkomiteen har gjort seg irrelevant, en del av venstresidens agenda. Jeg nevner at Arafat fikk prisen, en rekke kvinner med hodeplagg, som ikke har utrettet noe - de barer gliser, som hun i dag. Gud velsigne Kåre Kristiansen, som trakk seg ut av komiteen fordi Arafat fikk pris.

Det største beviset var at ikke Ronald Reagan ikke fikk prisen. Og han rustet opp, utviklet smart våpen, vant den klade krigen og tvang Sovjet i kne. Nyt denne. Noen år etter kom muren ned.


Og min spådom er at Trump kommer til å bli større enn Reagan, ja den største av alle presidenter. Allerede på god vei, særlig hans Jerusalem beslutning. Regner med at NRK ansatte og presse får anti depressiva på husets regning, og flere sykemeldinger.

Så gav de prisen til svindleren "Gorby," hvis eneste hensikt var å sjarmere vesten til å finansiere despotiet/ konkursboet hans. Det eneste skikkelige mannfolket Europa hadde - var Thatcher. Det viktige nå er at særlig USA utvikler mer avanserte atomvåpen, særlig kombinert med drone teknikken, hvor Israel ligger helt fremst. Med pioneer drone teknologi vant de over Syria i Bekadalen langt tilbake.

Jeg regner med at de har bilder av hele HAMAS ledelsen, slik at de kan ta dem ut på soverommet med mini droner. Ta mannen, men spar kjerringa. Slik vil  presisjonen bli. Nobelkomiteen gir priser for å hjelpe alle slags despoter, innkludert den feite despoten i Nord Korea. En typisk partikamerat til den norske venstresiden. God Bless Trump and Israel.

Kirkehøyden