NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 22. januar 2018

Det norske Horting

Av Spikeren.

I den senere tid har vi vært vitne til hvordan stortingspolitikere fra nær sagt alle partier oppfører seg med fester, fyllekalas og seksuelle utskeielser i åker og seng.

Disse som skal være landets ledere og folkets lovgivende forsamling, bryter sine egne lover og vedtekter. Og de slipper unna med det. Ja de gir hveradre ryggdekkning, bare de har viktige nok posisjoner, særlig hvis det er snakk om kvinner.

Man blir nesten fristet til å kalle stortinget for det norske Horting. For her prostituerer man seg i stor stil, både politisk og privat. 

Bare man legger seg flat og åpner nok opp for maktkåte politikere høyere oppe i systemet kan man faktisk "ligge seg" helt til topps. I hemmelige møter bak lukkede dører byttes det stillinger og ministerroller nærmest over en lav sko. Det er et skittent maktspill som foregår, blottet for følelser og empati. Og nederst på rangstigen står den etniske norske befolkning som utnyttes og suges til beinet med skatter og avgifter, før de kastes på gaten og må klare seg med smulene fra de rikes bord.

Det er noe alvorlig galt med landets politiske ledere når både etikk og moral så til de grader svikter. Dere trer et hav av lover og regler nedover landets befolkning og forventer at vi skal holde dem, mens dere selv nærmest turer frem som dere vil med fastsettelse av egen lønn, særavtaler, gullpensjon og alle slags frynsegoder. Dere forventer at folket lydig skal marsjere i takt, mens dere selv går fullstendig i utakt med hele befolkningen.

Ve dere, politikere og stortingsrepresentanter! Dere hyklere! Dere drar land og strand rundt for å vinne en eneste tilhenger, og når dere har klart det, gjør dere ham til en som fortjener helvete dobbelt så mye som dere selv.

Blinde veiledere, som avsiler myggen, men sluker kamelen!

Ve dere, politikere og stortingsrepresentanter! Dere hyklere! Dere gjør beger og fat rene utvendig, men innvendig er de fulle av griskhet og begjær.

Ve dere, politikere og stortingsrepresentanter! Dere hyklere! Dere ligner hvitkalkede graver, de som utvendig er vakre å se til, men innvendig er fulle av dødningeben og all slags urenhet.

Mitt folks herskere er barn, og kvinner råder over det.
Mitt folk! Dine førere er forførere. Den vei du skal gå, har de ødelagt.

Spikeren