Guds utvalgte tjenere

Av Henry Østhassel.

Herren utvelger og utruster de mennesker Han vil til forskjellige oppgaver og tjenester – felles for dem alle sammen er at de er skrøpelige mennesker med alle sine feil og mangler - og ingen av dem er «demokratisk valgt» av mennesker.

I Vesten dyrker vi nesten demokratiet som en avgud. Det fremstilles som om det er folket som bestemmer utfallet av våre valg, uten at vi skjønner at det er Herren selv som trekker i trådene - noe det siste amerikanske presidentvalget viste så tydelig. 

Etter åtte ødeleggende år med Obama gikk de kristne i Amerika i bønn for landet foran siste presidentvalget, og Gud svarte med å la Hans utvalgte kandidat vinne valget - mot alle odds. Alle var imot Donald Trump, Republikanerne latterliggjorde ham i nominasjonen - Demokratene hånte ham - Fake News Media svertet ham hver dag med løgner og oppspinn – Hollywood spottet ham – ja, vårt eget Storting lo av ham og støttet Clinton Foundation med langt over en halv milliard kroner, – hele verden var imot ham. 

Likevel knuste han verdens favoritt, den grusomme Hillary Clinton som ville drepe barna i mors liv helt frem til fødselsøyeblikket. Donald Trump vant fordi Gud hadde bestemt det - noe Han så krystallklart hadde fortalt gjennom sine profeter mange år i forveien. Gud fortalte attpåtil gjennom sine profeter at de ville rope riksrett, riksrett, riksrett uten at de ville ha suksess, fordi jeg (Herren) har utvalgt ham, og legger min beskyttende hånd over ham. Profetien gikk jo i oppfyllelse, og rautingen om riksrett går jo daglig i oppfyllelse rett foran våre øyner.

Perfekte mennesker.

Mange kristne kan ikke forstå at Gud kan velge ut en styrtrik, tidligere playboy som Donald Trump til president, de har fått det for seg at Gud må velge ut perfekte mennesker, stille og flotte mors beste barn, en Joel Osteen. Det kan virke som om de aldri har lest Bibelen, eller så er de blitt aldeles forblindet. Gud har en slik lei tendens til å utvelge de vi slettes ikke forventer. De aller fleste av Hans utvalgte var temmelig «tvilsomme» typer. Gud valgte ut feilbarlige mennesker til spesielle tjenester før de ble unnfanget i mors liv- et sted de i dag er fritt vilt.

Guds valg.

Gud utvalgt Moses før han ble unnfanget, og lot ham vokse opp i et ugudelig og umoralsk Faraos hoff. Med fullt overlegg drepte Moses en Egyptisk vakt. Altså, Moses var en morder. Likevel regnes han som den største av Guds tjenere.

Samson hadde overnaturlige krefter, var et surrehue og en playboy som drepte for fote.

Den store profeten Elisja fikk 42 barn drept fordi de mobbet ham. 2 Kongebok, 2, 23-24 «Fra Jeriko dro profeten opp til Betel. Mens han var på veien, kom noen smågutter ut av byen. De gjorde narr av ham og ropte: Kom deg vekk, din flintskalle! Kom deg vekk, din flintskalle!» Da han snudde seg og fikk se dem, forbannet han dem i Herrens navn. Og to bjørner kom ut av skogen og rev i hjel førtito av barna» Tenk dere overskriftene om det hadde skjedd i dag!

David som skrev de vakre Salmene gjorde den aller simpleste synden et menneske kan gjøre. Ikke bare forførte han kona til en ekstrem lojal soldat som var ute og kjempet for David. For å skjule synden når kona til soldaten ble gravid, fikk han mannen hennes drept slik at han kunne gifte seg med kona hans, og påta seg farskapet uten at noen fikk vite sannheten. Dette var det laveste av det laveste av alle synder. David ble tilgitt fordi han angret dypt på sin svikefulle synd, men sønnen deres måtte dø. Likevel kunne Gud bruke David til å skrive de vakre Salmene.

Salomo er den viseste mannen i historien, samtidig som han var en av historiens største playboyer. Han hadde 700 koner og 300 konkubiner. En konkubine er en elskerinne man ikke er gift med som man underholder. Likevel kunne Gud bruke ham til å bygge Templet, og til å skrive både Salomos Ordspråk og Salomos høysang.

Paulus forfulgte ivrig kristne, og både samtykket og holdt kappene til de som steinet Stefanus, den første kristne martyr.

Donald Trump.

I forhold til disse er jo Donald Trump rene søndagsskole-gutten. Herren hadde for lengst utvalgt og utrustet Donald Trump til å bli Amerikas president i vår forskrudde tid. Allerede 11 år før Donald Trump ble president fortalte Herren oss dette gjennom sine profeter. Men dessverre evner få kristne å lytte til Guds profeter i dag, de blir like foraktet i dag som de ble før. Bare se hvorledes kristne medier behandlet Jeremy Hoff.

Straks president Donald Trump overtok Det Hvite Hus renset han ut alle de muslimske symbolene som Obama hadde installert.

Den første offisielle handlingen Donald Trump gjorde som president den dagen han tiltrådte, var å fjerne The Johnson Amendment slik at kristne pastorer igjen fritt kunne snakke politikk på talerstolen uten å miste skattefriheten på gavene til menigheten.

President Donald Trump sin julehilsen i 2017 var hinsides noe vi noensinne hadde hørt av en president eller statsleder, og det burde fått alle kristne i verden til å juble. I stedet for å si frasene Merry Christmas og God bless Amerika forkynte president Donald Trump om Frelseren Jesus for hele verden – tenk det! President Donald Trump forkynte fra Jesaja 9,6 «For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skulder. Han har fått navnet Underfull rådgiver, Veldig Gud, Evig far, Fredsfyrste» Er dere klar over hvor stort dette var?

Den 6. desember 2017 annonserte president Donald Trump at han ville flytte Den Amerikanske Ambassade til Jerusalem, og at byen er Jødenes evige hovedstad - helt i tråd med Bibelen.

Den 19. januar 2018 deltok og talte president Donald Trump i en Pro Life marsj. Han talte det ufødte barns sak og forkynte at hvert barn er en dyrebar gave fra Gud.

Donald Trump har fjernet støtten til muslimske regimer som lønner Jøde-mordere som Norge og verden fortsetter å finansiere, og han har fjernet støtten til fosterdrap, både i USA og i U-land osv. osv. Arbeidsledigheten er rekordlav, arbeidsplassene strømmer tilbake til USA, skattetrykket reduseres, de lavtlønte tjener mye bedre - likevel hates han av de venstreorienterte Demokratene, Fake News Mediene, kvinnesakskvinnene og homo-lobbyene som drives av en annen ånd enn Guds Ånd. Og det absurde spillet deres blir applaudert av våre egne venstreorienterte Fake News Medier.

Det er trist å registrere at mange kristne er blitt så forvirret at de hverken ser hvilken ånd det er som driver president Donald Trump - eller hvilken ånd som driver hans motstandere. De har latt seg forblinde av verdens Fake News Medier - som drevet av ondskapens åndehær febrilsk produserer Fake News mot Trump. Ingen kan forkynne Jesus Kristus uten å være drevet av Guds Ånd. 1 Kor. 12, 3; «Derfor kunngjør jeg for dere at ingen som taler i Guds Ånd, sier: «Forbannet er Jesus!» Og ingen kan si: «Jesus er Herre!» uten i Den Hellige Ånd»

Med president Donald Trump har vi fått åtte nye nådeår, derfor hater ondskapens åndehær i dette himmelrommet ham så intenst. Ondskapens åndehær fikk president Obama til å erklære at «We are no longer a Christian Nation» samtidig som har fargela Det Hvite Hus i homofargene for å feire det Gud så krystallklart kaller vederstyggelig. President Donald Trump drives av Guds Ånd til å forkynne Jesus som frelser, fredsfyrste og evig Gud. Ser dere virkelig ikke hva som skjer rett foran øynene deres? Er dere blitt aldeles forblindet?

Følg med fremover og se hvorledes Gud avslører løgnene og hykleriet i Washington, spesielt på venstresiden, de faller den ene etter den andre, og Fake News nyhetskanaler og mediehus går konkurs og forsvinner ut i historiens søppeldynge.

Jan Hanvold.

På samme måte utvalgte Gud Jan Hanvold til å bygge opp Visjon Norge, en kristen TV-kanal som roper ut sannheten i en tid hvor våre politikere, prester og biskoper kappes om å avkristne landet, gå i homotog og velsigne det Gud så krystallklart kaller vederstyggelig. Drevet av Guds Ånd roper Jan Hanvold ut sannheten om omvendelse og frelse fra evig fortapelse. Visjon Norge gir oss mange flotte og spennende programmer der Jesus blir forkynt og opphøyet. Hanvold taler sannheten om Israel, og han løfter opp andre lidende kristne og gir dem en plattform de kan nå hele Norge på. Visjon Norge sender også flotte Bibelske barne-TV programmer jeg selv ofte ser på, og har stort utbytte av.

Bevares, i likhet med alle Guds tjenere er heller ikke Jan Hanvold perfekt, men sammenlignet med de Bibelske skikkelsene jeg nevnte ovenfor her fremstår han som rene pusekatten. Jeg ser Jan Hanvolds splinter som han ikke engang forsøker/evner å skjule, men i stedet for å fokusere på Hanvolds feil og svakheter fryder jeg meg stort over alle de herlige programmene Hanvold sørger for at jeg får rett inn i stua. Og jeg fryder meg over å høre Jan Hanvolds fryktløse forkynnelse. Jeg takker Gud for modige menn som Jan Hanvold.

Men ondskapens åndehær hater Guds utvalgte tjenere, om det er presidenter eller predikanter som fryktløst våger å rope ut sannheten. De fikk disiplene drept (unntatt Johannes) fordi de ropte ut sannheten om omvendelse til en verden som elsket sine lyster høyere enn Gud – akkurat som i dag. Drevet av de samme åndskreftene som forfulgte disiplene og kristne gjennom hele historien angripes også Jan Hanvold på de mest utspekulerte måter. Som når NRK Brennpunkt fremstilte det som om at Hanvold kun bruker 10% av innsamlede midler på nødhjelp - og at resten går i Hanvolds lomme. Teknikken med å blande sannhet med løgn er helt bevisst for å stille Hanvold i et dårlig lys. Det er jo helt riktig at 10% går til nødhjelp. Men det er en bevisst løgn at 90% går i Hanvolds lomme slik NRK ønsket at seerne skulle sitte igjen med inntrykket av. Sannheten er at de 90% går til å lønne over 30 ansatte, husleie, strøm, forsikringer, renter og avdrag, reiser, sendekostnader via satellitt, regnskap, revisor og andre driftskostnader. For ikke å glemme drift av herlige Visjon Gjestegård, Bibelskole, Hallingskarvet og andre velsignelser Herren har velsignet oss med gjennom sin skrøpelige tjener Jan Hanvold.

Skjønner dere ikke den enorme åndskampen Hanvold står i, og det presset han lever under? Ser dere tårene til Jan og Inger når de fordømmes og sviktes av kristne, og når «kristne» medier henger dem ut i stedet for må forsvare dem. Forstår dere ikke at det er Gud som har utvalgt Jan Hanvold med alle hans feil og mangler til å bygge opp Visjon Norge? Tror dere ikke at Gud vet hva Han gjør? Gud kjente alle Hanvolds svakheter mens han ennå lå i mors liv, likevel valgte Gud ham ut til å bygge opp Visjon Norge og til å rope ut sannheten i vår forskrudde tid.

Ofte lurer jeg på hva Jan Hanvold er laget av som klarer å stå oppreist i all forfølgelsen og i alle mediestormene. Slikt press kan knekke selv de sterkeste. Jan Hanvold har ansvaret for den daglige driften av Visjon Norge, programmene, Bibelskolen, Visjon Gjestegård, Hallingskarvet, de ansatte, utgiftene osv. osv. Forstår dere presset han lever under? Er dere klar over at Jan Hanvold nærmest arbeider natt og dag for å velsigne oss med alt dette?

Hvorfor kritiseres Hanvold for at han tar 1.5 million i lønn for sitt utrettelige arbeid døgnet rundt for å forkynne Evangeliet. Han fortjener hver krone! Mye av lønna gir Hanvold også tilbake til Guds rike.

Paradoksalt nok kritiserer ingen NRK sjefens formidable 3 millioners lønn + feite dietter, reiser på første klasse, en feit fallskjerm og en feit pensjon for en lett 9-4 jobb, og som bevisst forfører en hel nasjon med vold og umoral - finansiert av tvangslisens på kr. 2.867 kroner alle må betale om de har råd til det eller ikke. En fattig som ikke har råd til å betale i tide ilegges i tillegg straffegebyrer som drives inn uten nåde. Det er sosialisme i et nøtteskall. Visjon Norge er gratis og drives for frivillige gaver - og det er et mirakel i seg selv.

Selv om 90% av NRK programmene er greie programmer, er det de 10% som ødelegger. Så fort de er inne på politikk, religion og Israel blir de Fake News.

Jan Hanvold er som en åpen bok, der er ingenting falskt, han skjuler ikke sine mange svakheter, han har ingen skjult agenda, det du ser er det du får, det er det jeg liker aller best ved ham, han er ekte og har ingen skjult agenda!

Be for- og støtt Visjon Norge.

Kjære kristne brødre og søstre- og menigheter, be for Visjon Norge – be for Inger og Jan Hanvold som har stilt seg frem midt i skuddlinjen for ondskapens åndehær, trøst dem når de blir forfulgt, ikke fokuser på alle feilene de har, de er bare skrøpelige kar som alle oss andre. Fokuser i stedet på alt det positive som kommer ut fra Visjon Norge – bli partnere av Visjon Norge! Støtt dem med bønn, trøst, oppmuntringer og penger.

Henry Østhassel