Åpent brev til Norges Energi

Av May-Harriet Seppola.

Jeg referer til en artikkel som står i Hadeland avis med tittel: "Nye strømmålere er nyttige og ufarlige" der det samme argument går igjen i sin patetiske form at ”nå slipper vi alle å lese av strømmåleren en gang i måneden". Norges energi nevner ingenting om helsefaren og hvem som skal betale for dette gildet.

Sitat: "De fleste vil mene at tiden er overmoden for å digitalisere strømmålerne. Hvem vil vel savne å fomle i sikringsskapet hver måned for å lese av en rekke med små tall? Hvem ønsker seg flere ubehagelige overraskelser på strømregningen, når de har glemt å lese av måleren over lengre tid? Med de nye målerne får du en mer presis regning, og kan etter hvert betale for det strømmen koster akkurat den timen du bruker den. Da blir det også mer å spare for bevisste strømkunder."  

Jeg tror de fleste strømkunder er bevisste nok og de glemmer ikke å lese av strømmåleren.

Hogne Hongset, forfatter av boken “Mafiela” har skrevet en utmerket artkkel om svindelen bak Opprinnelsesgarantier som jeg siterer fra:

Ola Ulseth og Energi Norge mener altså at det å selge samme produkr to ganger er greitt så lenge pengene i kisten klinger, Jeg ƒår en vond smak i munnen, skriver Hogne Hognseth. 95 % av norsk fornybar energi selges og brukes i Norge. Likevel selger kraftbransjen ”opprinnelsesgarantier” for rundt 85 % av strømmen til utlandet. Dermed selger vi det meste av strømmen to ganger. Først til dem som faktisk bruker den, deretter til noen som tror at de bruker den.

Godtroende mennesker på kontinentet, først og fremst klimabevisste tyskere betaler godt og tror de får ”garantert” fornybar energi, men det er fortsatt den samme miksen av kullkraft og atomkraft de får i stikkontakten.

Men motivasjonen bak innstalleringen av smartmålere er noe helt annet.

For det første er energiforsyningen vår helt grønn. (Hvis vi ser bort fra oljeboringsplattformene.) Vår vannkraft innebærer at vi ikke trenger noe «grønt skifte». Den jobben er gjort forlengst som et av de eneste landene i Europa. Så hvorfor snakker Solberg om det hele tiden?

• For det andre er vi selvforsynt med vannkraft, og vi har mer å gå på. Derfor trenger vi ikke atomkraft, gasskraft, kullkraft, vindmøller og solceller slik andre Europeiske land gjør.

• For det tredje har vi svært høy forsyningssikkerhet, så vi trenger ikke flere kraftkabler til EU og utlandet. De kraftkablene vi har, er allerede er fullt ut i stand til å dekke nasjonale topper.

• For det fjerde har vi svært billig kraft i Norge. Vi betaler typisk 0.33 kr/kwt (pluss en haug avgifter) mens tyskerne har fått tredoblet prisen etter det katastrofale «energiwende» og betaler nå typisk 2.50 kr/kwt.

EUs energibyrå ACER kan naturligvis ikke pålegge Norge å bygge flere kraftkabler til utlandet, og diktere oss å selge vannkraft til EU. Det er altså den norske kraftbransjen med støtte fra flertallet på Stortinget som vil ha flere kabler og mer eksport, og det er Norge som har tatt initiativet til de nye kablene som nå bygges, med FrP, Høyre, Arbeiderpartiet, SV og MDG som entusiastiske støttespillere – med vidt forskjellige motiv. Siden Norge har så inderlig lyst til å eksportere vannkraft til EU, er det ikke overraskende at EU ønsker en viss koordinering gjennom ACER, og for Stortinget og Regjeringen er dette helt greit. Flertallet ser ikke på kraft som en vital del av Norges infrastruktur og sikkerhet, men heller som en handelsvare. Derfor ønsker politikerne å overskylle EU med stabil energi som EU desperat trenger. Det er bare et bittelite problem med den planen: Vi trenger kraften selv.

Stortingsrepresentantenes jobb er å sikre at Norge, hjemfylkene og Ola Nordmann har en trygg, sikker og rimelig kraftforsyning som før. Det er det viktigste! Førsteprioritet faktisk. De er ikke valgt av EU-velgere, så deres jobb er ikke å sørge for at EU får vannkraft eller vindmøllekraft fra Norge. Men sånn går det altså når representanter uten særlig teknisk innsikt sauser sammen energipolitikk med globalisme, grådighet og klimapoltikk. De holder ikke tunga rett i munnen der på Løvebakken, og det skal familieøkonomien din få svi for. Igjen. Derfor vokser protestene blant folket, og det er bra. Det synes ikke etablerte media er bra.

Når vi knytter oss til EUs kraftmarked med sine massivt høyere priser, da skal kraftprisene i Norge forbli upåvirket i følge regjeringen. Slik taler en ekte bruktbilselger, for gjett hvem som må betale sluttregningen for nye strømmålere, monteringen av dem i millioner av hjem, og nye overføringskabler til EU? Jo det blir deg. Som alltid. Energiminister Søviknes fra Frp forsvarer omleggingen med nebb og klør i all sin privatiseringsiver. De nye «smarte» strømmålere som presses på alle norske hus og hytter har knapt noen fordeler for norske strømkunder, men de selges inn som høyst «nødvendige», og skal visstnok bety forenklinger, sikrere strømforsyning, effektivisering og billigere kraft til strømkundene. Det var salgsbrosjyren, men i virkeligheten er det slett ikke deg de tenker på. (Trodde du virkelig det?) Nei, her er årsaken: For at de nye kraftkablene og sammenknyttingen til ACER skal fungere, må «smarte» strømmålere kunne rapportere forbruket ditt hvert minutt på døgnet. I praksis monterer myndighetene en automatisk overvåkningsenhet i hjemmet ditt, som sladrer om hvordan og når du bruker strøm. Og hvorfor er det nødvendig da? Jo nå skal du høre:

Historiene viser at det ligger realiteter bak når folk hevder at de får akutte plager av «svake» elektromagnetiske felt: De er mange og har systematiske likheter. Og de passer med en lang rekke forskningsrapporter omtalt i min blogg om hva folk blir syke av og hva slags symptomer de får. De kan derfor ikke avvises alle som én ved å hevde at de har sin rot i psyken.

I mange av historiene fortelles det om praktiske blindtester – situasjoner der reaksjoner kom uventet, og uten at man kunne ane hva som var årsaken, og ble borte når årsaken ble borte. Og så oppdaget man etterhvert sammenhengen og fikk den verifisert i nye praktiske blindtester. Disse historiene støtter dermed opp under forskning som viser at slike akutte plager er fysiske realiteter med fysiske årsaker.

Gjennom disse historiene forstår man lettere hvilket overgrep det er å påtvinge folk døgnkontinuerlig eksponering for mikrobølgesendere i egen eller naboers bolig gjennom innføringen av automatisk måleravlesning – AMS («smartmålere»).

Les mer her::https://einarflydal.com/smartmaler-historier/

Dr. Dietrich Klinghardt er en anerkjent forsker som advarer på det sterkeste mot innstallering av smartmålere.

Statlig påtvungen EMF/mikrobølgebestråling av hele befolkningen, alles bomiljø, arbeidsmiljø, levemiljø og naturmiljøet, hvert sekund, 24 timer i døgnet, hele året, hele livet, fra helse- og miljøskadelige “smarte” trådløse målere, hver med en dynamisk strålerekkevidde opp til 50 km fra måleren! Statlig påtvungen bestråling OVER ALT – ALLE STEDER – HELE TIDEN!

FULLSTENDIG uakseptabelt!

May.