NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 14. februar 2018

De gliser fortsatt

Av Kirkehøyden.

Kjære SC venner.

Jeg gir dere her en "kronikk", som ikke er lenger enn denne, med en vedlagt video til slutt.

Lygepressa/ MSM (venstresiden) i USA, som her på berget - er store fans av despoter og folkemordere. Det gjelder ikke bare "the rocket man" i Nord Korea. Se bare de histoiske klippene i innledningen til Tucker Carlson. Og de samme refrengene har dukket opp i vår egen lygepresse iløpet av de første dagene av OL.

Så nyt en skikkelig amerikansk kommunist. Jeg har faktisk møtt slike in persona. Hvordan kommer de seg helskinnet gjennom et intervju eller "debatt"?

A) "Heckling & filibustering" (de slutter ikke å snakke) av frykt for at enkle spørsmål skal distrahere dem. De skal bare indoktrinere. Derfor var det tros- og ytringsfriheten som gikk først der de fikk all makt. Den som er slått fast i "the 1st amenment" i den amerikanske Grunnloven, som er en kopi av vår egen paragraf 100 av 17ende mai 1814.

B) De (kommunister) har et særegent, påklistret glis, som er kode for at "du er egentlig så dum" og fortjener knapt å bli snakket til av disse "opplyste" progressive og bevisste (dette oppdaget jeg på 60/70 tallet).

Ikke bare gliste de når de var opp i et hjørne. De gliste fortsatt da de lusket seg unna, satte pekefingeren til tinningen og vridde om. Alt dette lærte de på interne kurser hos AKP-ml. Studentersamfunnet, som tidligere var et sant debattforum, kuppet de og avlyste all debatt.

C) Personangrep rettet mot intervjuer (her Tucker), alltid skifte over til alt som er galt med Amerika (Norge) eller et hvert annet land med relativ frihet og velstand. Stalin som allerede var død hyllet de, og andre folkemordere "real time", som denne dama som var gjest hos Tucker.

"I will say more". Nyt denne forestillingen og gjør deres egne observasjoner.


(Dersom du ikke får frem videoen, klikk her.)

Kirkehøyden