Når demokratiet dør

Av Kirkehøyden.

Viser til artikkel i abcnyheter fra 18.02.2018: "Når demokratiet dør".

La meg fortelle dere følgende: Amerikanske universiteter og professorer ligger fremst med å avvikle demokratiet. De nekter flotte konservative å holde foredrag, som konservative studenter inviterer. Og de samme professorene/ ledelsen har lært sine liberale dysfunksjonelle studenter til å bedrive vold mot en hver som ikke er PK. Selv Seinfeldt måtte gi opp for ca. ti år siden.

Trump reddet demokratiet i USA ved å mobilisere folket (arbeider- og middelklassen) mot en korrupt elite, representert av Hillary og Obama, finansiert av Wall Street. Vet dere ikke hva de gjorde? De beskyldte Trump for "Russian collusion", og etter over ett år med etterforskning har de ikke ett eneste bevis.

Hva det er bevis for er at Hillary brukte 12 mill dollar på "a dossier to colude with Russians" for å vinne valget mot Trump med FBI, CIA og DOJ med på laget. Også Obama overvåket Trump med basis i det samme dossier, for å begå et coup d'etat etter innsettelsen.

Konturene av dette var kjent allerede for ett år siden, grunnet to sanne journalister hos The Hill. Nå er dokumentasjonen der hos Kongressen og mer kommer. Og vi har en lissom presse i Norge, som MSM i USA, som er del av konspirasjoen. Og dere er alle enten 1) helt korrupt eller 2) komplett uvitende eller 3) uten noen integritet.

Dette er 1000 ganger verre enn Watergate, og dere er del av "the cover up" sammen med WaPO, Woodward og Berstein. Som amerikanere sier "you can't make it up". Document.no har dekket alle detaljer, men ikke våre norske lissom "journalister og redaktører".

Kirkehøyden