NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 27. mars 2018

Erna strammer inn

Av Dan Odfjell.

Dette gjelder statsråder og sosiale medier og føyer seg inn en utvikling av innskrenket ytringsfrihet. Man kan forstå behovet for disiplin for en mindretalls regjering opp mot glefsende ulver, men dette er likefullt beklagelig. Desto mer som, på Stortinget gjelder det også såkalt parti-disiplin, hvor representantene sjelden blir stillet fritt pga sine respektive makt-ledere. Når vi dessuten ikke praktiserer folkeavstemninger begynner Norge å anta en uhyggelig form, nettopp fordi riksmedia - 80% kontrollert av de venstrevridde - får propaganderende regjere. Summen av alt dette er at folkedemokratiet er tapt. Beviset? NRK fikk rundt 600 skriftlige publikums-protester på at de som rikskringkaster ikke belyste den samfunnsmessige viktige ACER saken og livlige debatten...

I denne saken, nemlig oss ytterligere underlagt EU, banket Stortinget igjennom ACER sist uke, til tross for at kun 8% av folket var for beslutningen. Således fikk vi «nasjonalister» igjen demonstrert vår avmakt overfor de tverrpolitiske globalistene. Ei heller kommer protestene fra folket seg til uttrykk gjennom papiravisene. Men på sosiale medier er det storm. Slik er det samtidig entydig demonstrert at noen lyver eller tildekker folkeviljen bevisst. Jeg utlover ingen belønning til dem som tror at folket får sin sannhet fra riksmediene. Altså, problemet i denne, som i nær alle andre samfunns anliggender er -nettopp - riksmediene.

Hva er det som splitter folket? Det leses best gjennom kronikken med samme navn 23/3/2
av Michal Rachel Suissa på dokument.no hvor hun gjør en glitrende analyse av Sylvi Listhaug- saken og etterlyser nasjonale selvstendige meninger... «Jeg vil være den jeg er og å si min mening» var Sylvis kommentar til hvorfor hun selv trakk seg fra Regjeringen Solberg. Men fremstillingen i riksmediene «spinner» en helt annen historie, de lyver og støtter Støre, og de andre ytterligere til venstre, som tar Utøya-kortet i bruk. Oppkonstruert og totalt urelevant for tilfellet Sylvi Listhaug. Sjofelt, så sjofelt at det fortjener rødt kort i dobbel betydning.

Suissa sa, hun ville ikke dra Listhaug-saken, annet enn for å belyse hvordan den ser ut fra utsiden. Selv bor jeg i Chile og, er slik også på utsiden, hvor de norske mediene, ekspertene(...) og politikere ikke befinner seg. Da er dette et grusomt skue, om en nådeløs opposisjon som lynsjer en sannferdig person for en uttalelse på Facebook. Dette vitner om krig eller bevisst polarisering som ikke lover godt. At Støre bør ha tilintetgjort seg selv som fremtidig statsleder er her det minst viktige. Men dessverre demonstrasjonen av «uanstendighet» reflekterer, at flertallet i folket skal kues til å akseptere den flerkulturelle lykke; iallfall skal ikke det motsatte kunne omtales, som var dette en totalitær stat. Norge har mistet ansikt internasjonalt.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant fra utsiden.