Fedrelands opprøret, på gang?

Av Dan Odfjell. 

Akkurat idet dette går i trykken lyder det nemlig at Kystpartiet i Hordaland har gjort politianmeldelse av Storting og Regjering for brudd på Grunnloven med forslaget ACER og oss ytterligere EU energi-underlagt.

Derfor ny overskrift for noe tidligere delvis omtalt, men her omarbeidet til ny kronikk. For det ulmer, ikke bare i Norge, men nå i mange land, og det er mest globalistenes forfeilede anstrengelser som det åpent protesteres imot; dem som søker å underlegge vestlige nasjonal-stater forskjellige overnasjonale og udemokratiske konstellasjoner - herunder EU med dets feterte byråkrater; ikke-valgte «karriere-opptatte» til fortrengsel av nasjonal suverenitet og nær-demokrati og slik folkelig fellesskaps-lim, for ikke å si gjensidig fordragelighet. Noe som danner, ja som gjør land og oss lokale samfunns-deltagende og aktive. Alternativet er kaos og ufrihet på sikt.

I Norge har folk oppdaget at suverenitet viker for kapital interesser; at Arbeiderpartiet og Høyre er nærmest like i så måte. Det ser vi i alle EØS og EU-sammenhenger, senest med forslaget om å underlegge oss EU i energi-sammenheng. Om dette skrev jeg på nettstedet Resett under tittelen «Søvngjengeraktig befolkning» og ble overveldet av den påfølgende folkelige kommentar-responsen; over at vårt folke-demokrati synes tapt til sær-interesser, og til folk som unasjonalt, ja upatriotisk arbeider imot oss, også i det skjulte.

På Resett hadde jeg et innlegg 25/2/18 som tok utgangspunkt i Hans Rustads kronikk «EUs energisamarbeid - Norge inn i EU bakveien» 23/2/18. Det «vekket» og påminnet flere enn meg - mest det norske Stortinget håper jeg - om Gro Harlem Brundtlands dobbelt spill. Ja, selv kaller jeg det et bedrag, selv med to Nei-folkeavstemninger valgte hun likevel og tildels skjult å lure og å overstyre folket; sågar grunnlovsstridig. Mange tok overfladisk del i, og feil mht Ja-argumentasjonen, jeg selv en av dem. Men i etterkant må vi kunne være ærlige: vi skulle holdt oss utenfor et EU mer energi-avhengig av oss enn vi av dem etc.

Politiker «vi-vet-best-attityden» trumfer i økende grad gammelt bondevett, ikke minst ser vi det fremdeles i innvandrings-sammenheng. Dessverre, elite-makten er i to- eller fler-spann med media-makten samt den utenomparlamentariske tildels skjulte makten; mest representert gjennom statsselskapene og de mange andre samfunns «påsatte» av Ap opp gjennom tidene. Og sistnevnte er ikke utskiftet.

Dette minner om en udemokratisk «samklangs-gjeng», hvor nepotisme og egen-interessene overstyrer politikken. Knapt folke-styre her, mest falskt spill. Hør bare her, og se sekvensen av det Gro gjorde for å få oss inn i EU - koste hva det koste ville - uten hensyn til folkeviljen: Ikke visste jeg at EØS-avtalen ble undertegnet 2/5/92 i Portugal og at Gro søkte EU-medlemskap i ly av julefeiringen, den 24/12/92. Frekkere enn flatlusa. Men så stemte det norske folk Nei to år senere 28/11/94, en alvorlig strek i beregningen... Men inn i EU det skulle vi, det var tydeligvis forutbestemt av globalistene med folke-nedkjemperen" Gro som hær-fører. Som personlig initierte oss det berikende flerkulturelle; ingen takk til ingen lands-moder, tvert imot.

Tilbake til ACER og energi-saken; jeg ble gjort oppmerksom på, at selv om NRK tidligere ikke hadde omtalt saken, hadde dog Nationen og Klassekampen omtalt den. Det er norske aktører i energi-bransjen som vil kunne gjøre kjempe-profitt på eksport, heller enn kraftens langsiktige anvendelse til norsk industri og lokale arbeidsplasser etc. Tidligere innkomst til staten ligger muligens også på lur... Kraftbransjen og politikerne vil dessverre gjøre Norge ennå mer utsatt enn vi allerede er, som en råvare og ressurs eksportør; en dårlig hjemlig politikk. 

Dersom ikke Stortinget tillater folke-avstemninger trenger vi et folke-opprør: Vi må sloss for styringsregler etter Sveitsisk mønster, intet mindre. Det skinn-demokratiet vi nå sorterer under anvendes lett mot den vanlige lille mann og kvinne. Vi vil ut av hjelpeløse EU, en elefant på leirføtter, og vi vil ha stopp i all innvandring, enkelt og greit. I det hele tatt, vi vil ikke lenger være med på denne oss spinn-galne ferden på politisk autopilot, uten en hånd på rattet. Politikerne kan ikke overlates til seg selv, så unnvikende selvopptatte og forfeilede som de viser seg. De hverken forsvarer eller «betjener» oss nordmenn; isteden og grunnlovsstridig avhender de oss og Norge, bit for bit, og til fordel for fremmede.

For det var ikke folket som bestemte oss manøvrert inn i EU, via bakdøren. Det var heller ikke folket som bestemte det flerkulturelle prosjektet; også det ble snedig tredd ned over hodene på oss. Og når statskanalen NRK forteller oss halve og bare halve sannheter, er det også en form for folke-svindel. Våkn opp Norge fra tornerosesøvnen som riksmediene implanterer oss med; de «passiviserer» oss med underholdning, sport og annen uvesentlighet, lik det gamle Roma til undergang. Mens politikerne sniker seg rundt på gummisko og håper på det beste, at et under skal skje som kan frata dem kalken; deres nasjonale ansvar.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.