Personvern, personlige opplysninger, EU mm.

Av Dan Odfjell.

For å skape minst mulig offentlig diskusjon om nok en «programmert» EU tilpasning oss til del - til nordmenns mulige tap av individuelt personvern - ble saken (til avgjørelse i Stortinget neste måned) lagt ut under felles-ferien i fjor juli...

Vi ser denne taktikken mht tids- og sekvens-valg for «betimelige» offentliggjørelser, utvilsomt for å holde folket utenfor. Altså, oss gradvis tilpasset etter padde metoden.

Men først, disse ihuga globalistene (i stort mindretall...) de påtvinger oss stadig sin vilje, og selger oss ut. Og når denne nye EU-relaterte saken, nok en potensiell bombe, kommer i tillegg til ACER-spørsmålet, som skal avgjøres i Stortinget denne uken, har mønsteret klart avtegnet seg: Folkeflertallet neglisjeres, bevisst, unødig og hensynsløst. Folkedemokratiet er tapt, her trenges motmakt. Hvordan? Det arbeides det med...

I mellomtiden, mann av huse for å stoppe eller utsette ACER-saken inntil den for det norske folk er skikkelig forklart, også i forhold til grunnloven. Det er den på ingen måte. Vi vil vite alle fordeler og ulemper, ikke oss som tidligere lurt av EU detaljer. Hvorfor gjøre oss til blindebukker? Tåler ikke saken åpent lys? I så fall har vi ekstra grunn til engstelse, for dette lukter skikkelig dårlig.

Det synes også Magnus Weggesrud, Senterungdommens politiske nestleder å ha forstått, gjennom en artikkel i Nationen. Noe som distanserer Sp fra Ap. For suverenitets-avståelse til Brussel av selve arvesølvet, energien, vårt beste kort, det sikler det kriserammede EU etter.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.