NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 25. april 2018

Innvandring, integrering og normal oppførsel

Jan Tore Sanner (H)
Av Amund Garfors. 

Nylig fikk vi se denne nye integreringsministeren Jan Tore Sanner fra Høyre på TV2-nyhetene, ja der han smilte og var i svært godt humør. Og hvor han kunne fortelle oss at nå skal han ut på rundreise i Norge for å lytte og lære. Han uttalte at han vil ta tak i det som ikke fungerer når det kommer til å integrere og få asylsøkere og flyktninger i jobb. Samtidig skulle han løfte fram og lære av det som på en måte ser ut til å fungere.

Videre kunne han fortelle oss seere at han skal besøke en rekke flyktningemottak, skoler, frivillige organisasjoner og arbeidsplasser. Og hvor Høyre skal gjennomføre sitt såkalte "integreringsløft" - som han kalte det for.  Skjønt, da var det jo selvfølgelig veldig viktig at de først fikk fjernet Sylvi Listhaug, som ble både vingeklippet og omplassert av disse lite ærefulle menneskene innenfor Høyre og FrP.  Ja, hun som tidligere hadde denne viktige jobben som gikk til Sanner, og som t.o.m. berget dagens regjering mot totalt havari. Ja sannelig burde Sanner takke Listhaug for at han fortsatt kan kalle seg minister, sammen med resten av gjengen i den der regjeringen! Og som jeg har null tillit til.  Der Sanner opererer som en  Ulv i fåreklær, med sitt dobbeltspill i det meste han er satt til...

Jan Tore Sanner er hjertelig velkommen nordover på sin ferd rundt omkring i landet. Jeg håper det blir et åpent folkemøte, så skal han få noen spørsmål fra meg som jeg håper han er villig til å svare på. Samtidig burde  han vil ta seg en tur innom landets mange og store kjøpesentrer. For der vil han fort oppdage at mange av "våre nye landsmenn," bruker disse kjøpesentrene som sine daglige oppholdsrom og varmestuer under dagen. Der de selvfølgelig heller burde vært i jobb. I jobber som nemlig IKKE finnes for analfabeter som knapt nok forstår eller snakker hverken norsk eller engelsk.

Undertegnede hadde nemlig et meget raskt og lite hyggelig møte med en slik gjeng da jeg sist fredag skulle inn på Amfi her i Narvik. Der disse menneskene heldigvis var på vei ut av døra. Men maken til skrik og skrål, høyrøstet roping, larm, ståk og dårlig oppførsel, det skal en leite lenge etter blant nordmenn. Jeg er fullstendig klar over at den norske stat bruker årlig 17 milliarder kroner (17 000 000 000) for å integrere disse menneskene i samfunnet vårt. Men kanskje jeg kunne få gi Sanner et lite råd om at noen av disse skattepengene som brukes på "våre nye landsmenn" - samtidig kunne gå til opplæring i vanlig norsk væremåte, oppførsel, konduite, kotyme og sunt folkevett? Noe som i høyeste grad mangler hos disse menneskene som norske myndigheter fyller opp samtlige kommuner med, og uten den minste informasjon. Der ingen av oss er blitt spurt om det er DETTE vi ønsker! 

For det er direkte skremmende når man ser hvor lite respekt disse fremmede viser overfor lokalbefolkningen. Ja, en blir direkte redd, skremt og satt ut og ikke så lite forbannet over hvordan de turer fram. Der de tar med seg den afrikanske usiviliserte væremåte med hyling og skriking inn i vårt land. Og der de også er i følge med sine barn som sikkert tror og lærer, at slik skal det også være her i Norge.

Jeg håper at UDI snart begynner å gjøre jobben sin, der de forteller disse menneskene i klart og tydelig språk, at når man ankommer til et nytt land og med fremmede mennesker, i et sivilisert og fungerende samfunn, da legger man av seg sin egen ukultur og tilpasser seg så godt man kan. Der man på beste evne viser tilpasningsdyktighet og selvfølgelig gir fra seg sine gamle tradisjoner og levemåter fra sitt hjemland, der skrik og skrål tydeligvis hører hverdagen til. Men ikke her i Norge når man oppholder seg ute i det offentlige rom!

Ja, det hele handler kun om respekt for det folket man er kommet til, der vi ber om at det vises litt ydmykhet og ikke minst takknemlighet, som jeg enda ikke har sett det minste til hos disse menneskene. Og som forteller oss at de trenger beskyttelse.

Jeg skulle gjerne fått vite hvorfor de egentlig kommer hit til Norge i det hele tatt, dersom de ikke ønsker å begynne et nytt og bedre liv?

Amund Garfors