NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 9. april 2018

SF / SV's sanne natur

Finanspolitisk talskvinne i SV,
Kari Elisabeth Kaski.
Av Kirkehøyden.

Viser til artikkel i dagsavisen.no der SV sier – Regjeringen har sviktet når det gjelder å bekjempe barnefattigdom

– SV går på autopilot. Deres løsning er alltid økt trygd. Det holder ikke, svarer barneminister Linda Hofstad Helleland fra Høyre.

Finanspolitisk talskvinne i SV, Kari Elisabeth Kaski, er en relativt ung person, men vi som har vært her siden SF/ SV ble stiftet vet sannheten. For alt SV har stått for er: 

1) Svekke forsvaret (SF var passifister, som AP før krigen), sto med militæristiske despotier/ folkemordere i øst, som truet oss. De var mot våre allierte og demokratiske venner. Og de støttet revolusjonen i Venzuela, hvor folket nå må spise rotter, på tross av oljerikdom.

2) Svekke skolen, forsinke ferdigheter i lesning etc. slike at unger ikke kommer ut kvalifisert for noe som gjør dem selvstendig slik at de kan forsørge seg selv, og sin familie. 

3) Gjøre flest mulige avhenging av velferd, ta fra dem verdigheten, behandle dem som håpløse offer, og forsvare en hver som ikke vil ta ansvar for eget liv. 

4) Åpne opp for enda mer innvandring (falske flyktninger) av hjelpesløse mennesker, som endog er anfalfabeter hvor de kommer fra, slik at SV og andre på venstresiden kan kjøpe makt med mer velferd, på bekosting av dem som er produktive og bidrar. Mer barnefattigdom er hva SV ønsker.

Og nå er SV for flyktninger? Nei, de var den fremste venneforening for despotiet DDR, som skjøt sine egne flyktinger om de prøvde å ta seg over muren midt i Europa. Da folket selv rev ned denne muren en novembernatt i 1989, lot SV som ingenting. Neste dag "satset de på miljøet." Ikke undervurder vår intelligens.

Kirkehøyden