17 mai forberedelser i 2018

Av Spikeren. 

Er det ikke merkelig å se hvordan NTB og norske main stream medier ivrig forteller om muslimenes høytider, mens våre egne kristne høytider ties ihjel?

Sent tirsdags kveld kunne nemlig NTB opplyse oss om hvordan millioner av muslimer verden over nå starter sin "hellige" fastemåned ramadan på torsdag, 17 mai.

"Under ramadan avstår de fleste muslimer fra å drikke og spise fra soloppgang til solnedgang. Når solen har gått ned, samles familien til måltider. Men å avstå fra mat og drikke så lenge solen er oppe kan være utfordrende for muslimer som bor på den nordlige halvkule når ramadan inntreffer på våren eller sommeren." blir vi bl.a. opplyst om.

Samtidig leser vi om hvordan Hamas på Gaza stripen plasserer kvinner og barn i skuddlinjen for å få høyere antall drepte, mens vår egen utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) går hardt ut mot israelske soldaters drap på "ubevæpnede palestinske demonstranter" på Gazastripen. Faktum er at disse folka hverken er "ubevæpnede", "palestinske" eller "demonstranter".

For det første er "palestinere" et oppdiktet folk, For det andre er det ikke fredlige "demonstranter" vi  her har med å gjøre, men fanatiske islamske terrorister. Og for det tredje er de slett ikke "ubevæpnede". Det er blant annet derfor vi selv ser oss nødt til å blokkere Oslos gater på vår egen nasjonaldag, slik at barna våre ikke skal risikere å bli meid ned av galne islamister.

Jeg lurer på om våre egne myndigheter ville stått stille og sett på at f.eks. barnetoget ble angrepet av fanatiske islamister utstyrt med steiner, molotov cocktails og andre remedier? For det er nettopp dette disse folka ønsker. De er kun ute etter å stjele, drepe og ødelegge - jøde først, så greker, står det i Bibelen.

Skal vi virkelig bare sette oss ned og godta, og attpå til forsvare det som skjer, uten å ta til motmæle?

Spikeren