NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 22. mai 2018

17de mai - Nasjonaldag eller en flerkulturell dag?

Av Amund Garfors. 

Det er vel med god grunn man kan spørre seg om hva 17de mai egentlig nå er blitt for slags dag? Etter min mening ser det ut som det viktigste nå er satt til sides, og der dagen skal brukes til å promotere og reklamere for "Det nye Norge" - og som ingen nordmann er spurt om de vil ha. Dessverre er vår nasjonaldag omgjort til en "multikulturell" og globalistisk festdag, der det er mangfold, multikultur og globalisme som skal gjelde for alle penger. Men der det meste som har med nasjonale verdier er tonet kraftig ned. Og der feiringen for at Norge fikk sin egen grunnlov i 1814, knapt nok skal nevnes i festtalene.

Ja, jeg holdt på å sette kaffen i halsen da jeg slo på NRK-TV. Heldigvis var reporterne i streik, men teknikerne som styrte over utstyret, de zoomet plutselig inn på en gjeng med hijabkledde jenter som kom drassende med et stort FN-flagg. Et banner som var godt synlig og som gjorde meg skikkelig forbannet. Fordi et FN- flagg har absolutt INGENTING i en norsk nasjonalfeiring å gjøre! Der det kun virker malplassert og frekt. FN i mine øyner er ikke annet enn et korrupt regime som er dominert av globale krefter. Og som gjerne ser at nasjonalstatene forsvinner med tiden.  

Dessverre finnes det krefter i dette landet som mener det burde være lov med alle typer flagg i 17de.mai-toget. Og dette er folk som egentlig går inn for å avskaffe Norge som nasjon. Der de prøver å få oss som er glad i vårt norske flagg til å få dårlig samvittighet hver gang vi heiser det opp i flaggstanga.

Jo, det var mye rart å se i dette 17de-mai-toget som kom i en evig strøm der på Slottsplassen. Der jeg kunne se enda flere hijaber og fremmede nasjonaliteter som bare øker fra år til år. Som også skal kalles for nordmenn, selv om de ikke anerkjenner de verdiene som dette landet er bygget på. Her skal alt kokes sammen, om det er bunad, hijab, burka eller Nikab - så er alt like bra. Denne såkalte integreringen er bare et munnhell, svada og tøv, der de av oss som kritiserer ei utvikling i landet som stadig blir mer fremmed og skremmende. Og der vi som åpner kjeften blir skjelt ut som noen fæle fyrer og rasister og det som verre er. Ethvert oppegående menneske som sjøl kan tenke og analysere denne farlige utviklingen, de må jo innse at dersom vi får for mye av dette fremmede inn i landet, da er ikke Norge lenger det Norge vi kjente som det trygge og gode landet.

For nå er det også blitt så galt i dette landet at det er omtrent blitt en hemsko å være født etnisk hvit nordmann. Våre egen folkegruppe blir nå valgt bort som reportere og programledere i NRK under feiringen av vårt eget land. Ja, så langt er det nå kommet i kongeriket, tro det eller ei! Dette er straffa for å være norsk og hvit! Men vi skal likevel sjøl få lov til å betale for å holde liv i denne forskrudde institusjonen på Marienlyst. Der sjefen sjøl tjener 3 millioner kroner i årslønn. Har denne fyren vansker med å forstå at det var nettopp Grunnloven vi feiret i går? For den dagen var nemlig ALDRI ment eller beregnet for muslimer! Og la det være klinkende klart, and make no mistakes about it, som Bush brukte å si; at i en tid der ALT skal rives ned, ja alt som minner oss om våre umistelige norske og våre kristne og kulturelle verdier, de kommer til å gå tapt i dette vanvittige eksperimentet. Verdier som er uerstattelige, de vil vi nemlig ALDRI få tilbake, dersom ikke vett og forstand nå kobles inn hos våre evneveike og svikefulle politikere! Ja, dette er harde ord, men de må sies. For nå står vi snart på stupet! Grunnloven som vi feiret 17de mai, den var skrevet og ment for den kristne nasjonen Norge! Og aldeles ikke for alle nasjonaliteter og trosretninger som har lurt seg inn i landet for å avskaffe det hele!

Dessverre ser ikke denne planen særlig festlig ut, der vi nordmenn med tiden skal bli en minoritet i vårt eget land. Ser ut som vi allerede nå skal oppdras til å akseptere dette omfattende bedraget og sviket. Påført oss av våre egne uansvarlige og feige politikere som har bøyd seg for overmakta i Brussel. Og som t.o.m holder kjeft om planene, fram til det som er målet med det hele.

Men fram til målet ser det ut til at vi må gjennom både sikkerhetstiltak, kontroller og overvåkning mot terror og død, før hele dette prosjektet er på plass. Jeg fikk en del bilder fra Oslo på 17de mai, og da så hovedstaden ut som en beleiret by i krig. Men slikt får vi ikke se på TV eller lese om i avisene. Det blir ikke zoomet inn på disse koranklossene, leddbussene, lastebilene, gravemaskinene og annet tungt utstyr som hadde stengt av Oslo sentrum hermetisk. Og der ingen hadde muligheter til å kjøre inn med lastebiler eller andre kjøretøy som eventuelt skulle brukes til terror. Her var også politifolk utplassert på hustak og på hvert gatehjørne med skuddklare automatpistoler for å overvåke det hele. Ja dit har vi altså nå kommet!! Begynner vi sakte men sikkert nå og forstå hva denne utskiftingen av folket og dette vanvittige "multikulturelle" eksperimentet med en hel nasjon dreier seg om? Begynner vi å forstå hva vi har mistet av trygghet, samhold, fred og harmoni i kongeriket? Og som vi ALDRI vil få tilbake? Når skal hjernedøde politikere, pressefolk og myndigheter begynne å innrømme og innse galskapen og at den lovpriste multikulturen er blitt til det rene mareritt for oss alle?

I stedet for at det ryddes opp i galskapen som nå er blitt ført i over 40 år, så ser alt ut til å gå fra vondt til verre. Som denne Anniken Huitfeldt sa en gang; "dette skal dere få om dere liker det eller ikke!" Reine ord for pengene. Men det som burde gjøres var å lempe ut de som ikke passer inn hos oss, ja som bare vil oss vondt, noe Oslo var en grelt forvarsel om den dagen. Istedet for at disse fremmede og farlige menneskene blir sendt tilbake der de høre hjemme, så skal heller våre egne byer sperres av og overvåkes. For hvem husker vel ikke tilbake da Norge var et trygt land, der det var helt utenkelig at noen skulle angripe oss på vår egen nasjonaldag? Men nå, nå vannes vi ut i et rasende tempo, der vi tar imot 20.000 såkalte "familegjennforente" i året. Og der mange av disse bare vil oss vondt! Ja selv nasjonaldagen styres nå av elefanten i rommet, og som alle nekter å se. 

Det er liten tvil hos meg at jo snillere og mer tolerante vi blir, jo mer beleiring må til der angsten og skrekken i samfunnet blir større jo flere fremmede som hentes hit. Hvor lenge må man mase og skrive om dette før de ansvarlige vil lytte? Og det verste av alt; all denne galskapen grunnet en ideologi som er forkledd som en religion. Når skal vi endelig lære?

Amund Garfors