Dørum reagerer spontant på forjævliggjøringen

Odd Einar Dørum (V)
Av Kirkehøyden. 

Viser til Dagbladets artikkel 1 mai hvor de skriver at vår tidligere justisminister Odd Einar Dørum (V) dro til Vestli T-banestasjon i morges for å støtte foreldre som jobber for å gjøre bydelen trygg. - Jeg reagerte spontant på forjævliggjøringen av Vestli som kom fram i media, og er her for å være med på å bekjempe dette, sier Dørum.

Du og Venstre vil få stadig mer ære for å ha promotert denne berikelsen. Du har jo tross alt vært justisminister to ganger. Denne forjævliggjøringen vil nok komme til å bre seg i by og land, og dere i Venstre har vært helt i front når det gjelder å få fjernet et hvert hinder for at så skal skje. 

I to omganger har du som justisminister promotert muslimsk innvandring. Samtidig har du omtalt de militære som skal forsvare oss som våpenonanister på landsmøtet. 

Når Politiet nå har gitt opp på Oslo Øst, må vi bare håpe og be om at disse onanistene fortsatt vil forsvare oss. Eller mener du at vi bare skal overgi oss?

Gratulerer så mye for at du og ditt parti har vært så instrumentelle i herliggjørelsen av vårt kjære fedreland. Venstre er tross alt Norges eldste parti for landet med lang kristen kulturarv, men som dere nå gradvis har erstattet med en mye bedre "religion". Ja, for nå leses det høyt fra Koranen i kirken, hvor du også er aktiv. Jeg tipper dere i regjering vil trappe opp, slik at enda flere muslimer kan komme til Norge for å berike oss fra Lindesnes til Nordkapp med Islam - fredsreligionen over alle!

I fjor oppfordret PST oss kristne til å være på vakt på våre stevner. Min venn og og jeg deltar på et slikt stevne sammen med nær 500 deltakere, alt fra spebarn til 100 åringer. Jeg har tenkt tanken lenge, og jeg blir slett ikke beroliget når jeg ser at Karl Johans sidegater også i år skal stenges med busser og gravemaskiner for at våre barn ikke skal meies ned mens de feirer vår frihet og grunnlov. Alt takket være muslimsk innvandring, som du og Venstre har promotert med slik stor iver.

Jeg antar du også er stolt over din kamp mot FRP og rasisten Carl I. Hagen, som i alle år kjempet imot den muslimske berikelsen. Du gleder seg sikkert også over at våre jøder nå flykter til Israel. Det skjer etter at de lenge har måttet skjule sine jødiske symboler i det offentlige rom, også da du var justisminister.

Her kan du se hvordan muslimer lærer opp sine treåringer og oppover at det er en plikt og ære å drepe jøder, som omtales som griser og aper. Etterhvert skal nok vi "vantro" også omtales slik, når berikelsen blir fullkommen over det ganske land. Da er vi liksom tilbake til "square one" - 1814.

Til slutt kan vi nevne kirken, hvor du selv er aktiv, som ensidig tar side med terror organisasjoner som PLO og Hamas, som har lovfestet utslettelse av Israel som folk og nasjon. Det samme vil nok komme til å skje med Norge etterhvert, takket være den berikende innvandringspolitikken som har vært ført i altfor mange tiår.

Kirkehøyden