NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 2. mai 2018

Feil politikk i årtier

Av Dan Odfjell. 

Hvorfor vil aldri politikerne innrømme feil? Den som nylig nærmet seg sannheten var nyutnevnt justisminister Tor Mikkel Wara (FrP) som etter en ord-duell med Raymond Johansen (Ap) lovet oss å gjøre noe med en forfeilet innvandrings-politikk. Noe imidlertid ingen andre, ei heller ellers i Europa, har greid. Men den danske regjeringen kom 1.mars med sin 22-punktsplan for avskaffelse av ghettoer... Planen kom overraskende nok fra sosial-demokratene. Men så er danskene kjent som langt mer pragmatiske enn oss her på berget.

Problemene spesielt i Oslo-området er ingenlunde «julekvelden på kjerringa». Alle har lenge kunnet se og forstå det hele. Nå erkjenner politiet åpent de ikke greier å holde styr på den voksende og voldelige kriminaliteten. Mot bedre vitende har «de politisk konforme» feiget unna sannheten, med «ekstremister» som byråds-leder Raymond Johansen i spissen. Han burde bli stilt i offentlig straffe «gape-stokk» foran Stortinget, slik at han samtidig kan «beundre» vår hovedstads-gate Carl Johan beskjemmet med «fremmede» betong-jeksler.

Det hele er blitt et alvorlig troverdighets problem for politikere generelt, spesielt når riksmedia ikke lenger greier dekke opp for dem. Demningen er bristet. Dette går selvsagt mest ut over venstresiden, dvs: «Raymond Johansen, Jonas Gahr Støre, Audun Lysbakken, Bjørnar Moxnes - samt Venstretoppene med Skei Grande og KrFs Knut Arild Hareide i spissen - som alle er politikere som har ledet an med en politikk som med begeistring har gått inn for «befolknings-utskifting» for å sitere Hans Rustad på document.no.

Jeg må si meg helt enig med sistnevnte, som i årevis har trykket sannhet fra inn- og utland som riksmedia bevisst har søkt tildekket. Men sannheten vinner til slutt, selv om Rustad lenge har måttet kjempe som David mot Goliath opp mot massiv politisk forvrengning. Siden dette er en kristen avis hører det med til «sannheten» at kirkens øverste menn og kvinner, kanskje mest sistnevnte, i beste fall har stilt seg passive til avkristningen, dvs den direkte konsekvensen av en totalt feilslått politikk.

Ydmykhet, om slikt lenger finnes, er veien til de mange velgerne som nå har oppdaget at Keiseren er uten klær. Retorikk kan nemlig ikke forandre hverken på nøkenhet eller sannhet. Men, tro ikke at dagens riksmedia dominert av venstre-siden er flau eller noensinne vil innrømme løgn og livsløgn. For da taper de den makten de har. Den er for dem langt viktigere enn at vi andre taper vårt gamle land og vår relative norske uskyld. Fordi, det flerkulturelle etter all sannsynlighet tar hele landet med til kaos - og derfor ønsker jeg Tor Mikkel Wara lykke til med sitt forsett. Han trenger etter at Sylvi Listhaug offentlig ble korsfestet, alle fornuftige menneskers helhjertelige støtte i den fortsatte kampen for fedrelandet.

Idag på selveste 1. mai helte den «ny-ydmyke» Trond Giske malurt i begeret til dagens Gahr Støre tale, hvor han personlig påtok seg å gjenreise Ap; ved at Giske lakonisk påpekte at der jo ikke er noen sikkerhet for at det er mulig...

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.