Gudsfornektere og ateister har ødelagt den oppvoksende generasjon

Av Amund Garfors. 

Dette vaset, svadaen og dette eventyret om "Det fargerike fellesskap" som noen kommunist-kjeltringer har funnet på, der de hjernevasker den oppvoksende generasjon med den største løgna, det er jo ren svindel og bedrag. Denne hjernevasken tar til i barnehagen på småunger som er redningsløst fortapt når disse Gudsfornekterne og ateistene setter inn sitt skyts. Der hjernevasken fortsetter under NRKs barne-TV og under 12 års skolegang. Ikke rart at de da klarer å ødelegge den oppvoksende generasjon til å tro på dette som kommer til å legge hele Europa i grav. For vi må ikke glemme at dette er det største samfunnseksperimentet som noen gang i verdenshistorien er satt igang av mennesker som kun vil oss vondt!

Ja det er et kjempestort sosiologisk eksperiment som ingen har spurt om og ingen vil ha, og som ingen vet målet med eller hvordan det hele vil ende. Jeg tror heller ikke det finnes noen eksempler i hele verden på at et slikt eksperiment kan ende godt eller med den minste suksess. Og det verste av alt; dette kan ikke reverseres, uten at det gjøres med hard lut. Jeg bare fatter ikke hvordan man tør å våge, ja virkelig gamble med vår egen og våre etterkommeres framtid. 

Dessverre så kjenner vi allerede til EUs endelig målsetting som er ren ondskap satt i system og som går ut på å oppheve Europas nasjonalstater og en ditto folkeutskifting av Europas opprinnelige befolkning. Av og til forsnakker disse globalistene seg litt, noe som Frankrikes president Macron gjorde da han nylig talte til den amerikanske kongressen, mens han var besøk hos Donald Trump. Der gikk det fram av hans tale at all verdens folk kan ta seg inn i Europa som ligger vidåpen og grenseløst, der dette kontinentet skal tas i besittelse av millioner fra Afrika, Midt-Østen og andre urolige steder på jorda. Det er bare å komme, for her skal de fire friheter gjelde for fri flyt av mennesker, kapital, varer og tjenester. Så vel som den menneske- og handels-selvmorderiske servile innbydelse går ut til hele verden, der vår egen suverenitet over eget område skal legges i grav, der vi skal skiftes ut, byttes ut og desimeres gjennom en anbudspolitikk som denne verden aldri noen gang har sett maken til.

For invasjonen av fremmede folkegrupper fra Afrika og Asia skal bli Europas undergang, dersom Macron, Juncker, Merkel, May og resten av denne banden av svikere som Europa for tiden er full av, får sin onde vilje igjennom, slik dagens vanvittige selvmordpolitikk tydelig tegner seg for dem som har øyner til å se. EU ved EØS/Schengen som også Norge ble medlem av på en underlig og svikefull måte, er nå blitt vår destruksjonsagenda, og som vil ende med ren terror og krig også i vårt land.

Amund Garfors