NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 10. mai 2018

Iranske styrker har skutt mot israelske stillinger på Golanhøydene

Ayatollah Ali Khamenei.
NTB.

Israel hevder at iranske styrker i Syria har avfyrt omkring 20 raketter mot israelske stillinger på Golanhøydene. Flere militærbaser skal være truffet.

Det israelske militæret skal ha lykkes med å skyte ned enkelte av rakettene, og det er ikke rapporter om drepte.

Israelske myndigheter ser likevel på det angrepet med stort alvor, sier talsperson for militæret Jonathan Conricus. Israel har den siste uken økt beredskapen, blant annet ved å åpne tilfluktsrom for sivilbefolkningen på Golanhøydene.

Flere medier skriver at landet stålsetter seg for iranske rakettangrep som svar på luftangrepet 9. april mot flybasen T4, der sju iranske militærrådgivere og medlemmer av den iranske revolusjonsgarden ble drept.

(©NTB)

Jeg tar frem denne NTB saken idag fordi den fattet min interesse etter at jeg så "The Middle East Players" som ble publisert av "The Prophecy Watchers" 8 mai.

I denne videoen tar man frem de 7 viktigste aktørene i spillet om Midtøsten og holder det som skjer idag opp imot det som Bibelen for 3000 år siden har profitert vil komme til å skje i endetiden. Idag ser vi hvordan Iran er den største og farligste fienden siden de stadig snakker om å "løse problemet i Midtøsten" ved å knuse og utslette Israel og jødene, nettopp slik som Bibelen sier. Du kan selv se den halvtimes lange videoen om "The Middle East Players" under her.


En annen interessant video, som også ble publisert den 8 mai, er "Kari Angelique Jaquesson reports live from Syria". Her forteller Kari hvordan våre norske venstrevridde medier farger og manipulerer nyhetene til fordel for det som de kaller for "opprørere" og "frihetskjempere", men som faktisk er islamske terrorister. Det er altså disse "frihetskjemperne" den norske stat støtter med både militærtrening og millioner av kroner. Erna og hele det norske storting er altså med på å både støtte og finansiere islamsk terrorisme, uten at det ser ut for at de bryr seg det minste grann. Politikerne våre gidder ikke å sette seg inn i sakene engang. De går bare blindt etter hva vår venstrevridde norske Fake News Media, "ekspertene" og "rådgiverne" forteller dem.

Samtidig melder NTB den 9 mai at Iran kommer til å tre ut av atomavtalen hvis ikke Europa gir solide garantier for at handelen kan fortsette uten USA, advarer landets øverste leder.

Her ser vi altså hvordan Iran nå faktisk også begynner å true oss i Europa ved å si at dersom vi ikke stiller oss på deres side, så vil Iran tre ut av atomavtalen og dermed stille seg selv fri til å gjøre som de vil. Og vi vet alle hva det er: Først og fremst ønsker de å utslette Israel, for deretter å spre islam utover hele verden.

Kort og godt kan vi si at det nå legges til rette for en storkonflikt som verden aldri har sett maken til, nøyaktig slik Bibelen har profetert for oss 3000 år tilbake i tid.

Som Jesus sier i Mark 13,35: "Våk da! For dere vet ikke når husets herre kommer, enten det blir om kvelden, midt på natten, ved hanegal eller om morgenen."

Spikeren