Kinas kommunistparti inntar Amerika

Av Kirkehøyden.

Viser til NRKs artikkel fra 28 april om at "Kinas kommunistparti inntar Amerika", der NRK skriver følgende: "I bestyrtelse over Donald Trump kan det synes som om mange har glemt at USA faktisk er et fungerende demokrati. Og at Kina er et diktatur som ønsker å spre sin autoritære ideologi og sine femtekolonnister over store deler av verden."

Fascinerende, siden avdøde Aarebrots forskning av norske journalisters stemmemønster passer med partier som hyllet despotiet Kina og andre despotier, og de tok over "journalist" utdanninga.

Ja, dette har blitt det nye borgerskapet. En tidligere kommunist og redaktør i Klassekampen gikk nylig bort, og ble hyllet som en ren helgen av norske pressefolk. Han og hans venner hyllet kommunist-Kina, andre despotier og folkemordere "real time." De restaurerte sjefen selv, Stalin, 20 år etter hans bortgang. Han var stor på romavlytting slik at folk måtte gå i parken for å snakke trygt, helt frem til nylig. Særlig overvåkningssamfunnet DDR.

Dette var SVs store rollemodell, og 25 år etter Berlinmurens fall, produserte norske "journalister" artikler om hvor gøy det var å bli murt inne midt i Europa (skutt hvis de stakk av). Mange lengtet tilbake til den fine tiden. Og hos NRK kryr det av SVere. I DDR risikerte de at ektefolk ble angitt for hva de sa i søvne.

Og disse "journalister" henger ut FRP som brune, det eneste partiet som står opp for Israel og det jødiske folk. Det mens norsk presse, og særlig NRK er en del propaganda-apparatet for disse som har lovfestet at Israel skal utryddes om som folk og nasjon. Norsk presse har demonisert og karakterdrept enhver som ikke ønsker "fredsreligionen" velkommen i Norge.

Og her partinavnet til de brune, "lost in translation": Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (NSDAP) Og her markerer SVs brune: "Død over jødene!"

Til slutt må vi nevne anti-amerikanismen til alle våre kommunister og venstresiden, som er vekket til live under Trump. Pause under Obama, for han var deres mann, en kommunist. Tenk Solheim SV var der ved innsettelsen i januar 2009.

Denne skammens kveld tildekket av NRK, og norske "journalister."

Kirkehøyden