Ny organisasjon: STOPP Smartmålerne

Av May-Harriet Seppola. 

For ca en uke side startet innsamlingsaksjonen for å starte en juridisk undersøkelse hvorvidt Norges befolkning skal presses til å tvinges til å få installert en automatisk strømmåler, som i salgspropagandaen skal gjøre livet lettere for alle strømkunder.

STOPP Smartmålerne er en samlende organisasjon for alle som ønsker at installasjon av smartmålere skal være frivillig – eller stanses helt.

Hittil har motstanden gjort seg gjeldende på Facebook. Nå har vi organisert oss og ønsker din støtte!

Smartmåleren (AMS) truer et grunnleggende prinsipp om at vi selv bestemmer i våre egne hjem. Vi har fått et brev i posten om ny måler, og at den er smart. Men smart for hvem? Folk flest har verken fått, eller skaffet seg nok informasjon til faktisk å fatte en avgjørelse. 

Mange som har skaffet seg informasjon vil ikke ha ny måler. Argumentene er mange og gode. På tross av dette fortsetter nettselskaper og NVE å hente fram paragrafer på at de har rettigheter som overgår våre. Paragrafer som i utgangspunktet ble laget for å sikre en trygg og god strømforsyning. Nå kjennes det ikke slik ut lenger…

Hvem hadde trodd at det lokale, trauste e-verket skulle true med politi, namsmann – eller å kutte strømmen midt på vinteren? Dette får vanlige strømkunder oppleve nå om dagen.

Sammen skal vi jobbe åpent og målrettet for å endre dette høyst diskutable samfunnsprosjektet. Vi er mange, og vil bli flere. Støtt oss, støtt deg selv.

Vi har ingen tid å miste. https://stoppsmartmaalerne.no

I delmål har blir nådd takket være en samlet giverglede fra mennesker som er opptatt av sin helse og personlige frihet.

Regnestykket er slik: Vi har fått inn 111.000 nå når jeg sitter med tekoppen søndag morgen, fastprisen for utredningen er 300.000, glade givere hadde spyttet 95.000 i kassa før innsamlingen startet, og noen tusen vet jeg kommer rett inn på konto de neste dagene. Rest slik det står på siden for innsamlingsaksjonen er i øyeblikket 80.000.

Dagen i dag teller! Gi ditt bidrag her! Som takk får også DU utredningen til fritt bruk.


Alle interesserte kan melde seg inn her.

Vårt arbeid krever medlemsmasse og økonomisk handlingsrom.

Meld deg inn, enten du bare vil støtte saken økonomisk eller ønsker å være aktiv i organisasjonen. Kontingent fra kr. 10,-

Økonomiske bidrag gir oss mulighet å finansiere juridisk prøving/rettssak, utredninger, kampanjer og andre tiltak.

Stor medlemsmasse er også en politisk maktfaktor, og vil på sikt kunne gjøre oss berettiget til statsstøtte. Les mer om tiltak og videre arbeid…

Donér på ViPPS: 513394
Donér på kontonummer: 1254 62 80754


Sendes til samtlige aviser i Norge.

Beløpet som trengtes til den juridiske utredningen, i alt 300.000 NOK, er samlet inn! Gratulerer til alle og takk for såvel små som store beløp! Og stor takk til Stopp smartmålerne som har stått for innsamlingen. 

De siste formaliteter før signering er i gang, underlagsmateriale for juristene er «i prosess», og oppstartsmøtet er berammet. Flere opplysninger kommer når det er mulig.

Det som heretter betales inn på innsamlingssiden, går til oppbygging av organisasjonen Stopp smartmålerne, til trykksaker og til folkeopplysning, slik det er beskrevet under «Bonusmål» på nettsiden. Der trengs det selvsagt også penger. https://einarflydal.com/2018/05/01/malet-er-nadd-neste-fase-begynner/

May-Harriet Seppola
Haldenveien 1340
1875 Otteid