Har endelig også Høyre forstått alvoret?

Av Amund Garfors.

Ser ut som Høyre og Erna Solberg endelig begynner å fatte og begripe at denne samfunnsmodellen, med en velferdsstat, ikke på noen måte er ei Sareptas krukke og som aldri vil gå tom. For mandag leste jeg noen betimelige ord fra Høyre-statsråd Torbjørn Røe Isaksen, der også han endelig har "sett lyset" og mener at høy innvandring over lang tid, ikke er forenelig med hvordan det norske samfunnet er bygd opp. Ja tenk det, nå etter en rekke år, der advarslene har vært veldig mange, så kommer endelig en statsråd i Høyre på banen. Der han mener det samme som jeg har skrevet og mast om i minst 40 år. Ja der også han nå mener at stor fremmedinnvandring er en av hovedutfordringene som samfunnet må takle for å sikre framtidens velferd. Nei, det er ikke bare Røe Isaksen som har pekt på at lav sysselsettingsandel blant innvandrerne er som en tikkende bombe, ja som er lagt med lunta tent, under hele denne velferdsstaten. Og som aldeles ikke var beregnet for hundretusenvis av fremmede som har strømmet inn i kongeriket!

Joda, Røe Isaksen skal ha så mange takk for sin advarsel, for det er bedre sent enn aldri, sies det i et ordtak. Greit om han også kunne være så ærlig at han våget å påpeke at det er mange gode grunner til å si stopp for enda mer innvandring av sosialklienter. Ikke minst til å si det høyt, tydelig og klart, uten noe forbehold. Ja, til å sette foten ned, ved å åpenlyst ta opp hvor belastende denne ukontrollerte tilstrømningen er og vil bli på velferdsstaten! Noe som har vart i årevis og som det fortsatt vil bli, om ikke noe gjøres NÅ!

Ja, en kan jo faktisk undre seg over hvorfor Isaksen kommer med denne bekymringsmeldingen først nå, når det allerede er for seint? Er er det kanskje fordi både Høyre og FrP mister velgere, og på denne måten er ute for å samle stemmer til Høyre?

Tja, en har jo lov til å lure på hva motivet er når han går ut slik han gjør og tenker kanskje at det er bedre sent enn aldri til å åpne kjeften om dette som er nasjonens aller største problem? Men forskjellen på for SENT og ALDRI, den er ikke så veldig stor. Men det kan gi en utsettelse av det uunngåelige som vi alle har innsett. Nei, ikke noe særlig mer. Men for all del, så må Høyre gjerne bytte ut Erna Solberg med en annen som har større innsikt i dagens store utfordringer. Noe som snart vil komme som som et sjokk på oss alle...

En kan trygt konkludere med at Erna Solberg og hennes likesinnede vil bli beskrevet av historien, og som en dag skal dømme disse statslederne og globalistene. Trolig dømt som mennesker med lite vidsyn og stort ego. De som til og med aksepterte raseringen av den norske velferdsstaten og det frie og demokratiske samfunn. Ja som man tidligere trodde på.

Og i tillegg til det jeg har nevnt, så kan en også bli ganske lamslått og total maktesløs av å være vitne til det totale knefallet fra kunnskapsløse norske politikere fra samtlige partier. Der både Erna Solberg og Gahr Støre aldri har nevnt med et eneste ord, hvordan våre en gang så siviliserte samfunn her i Norden ble til. For nå ser det ut som alt skal skrotes, alle normer skal viskes bort, vår kultur og kristne tro legges i grav - før Grunnloven møter sin sikre undergang og utslettelse. Der det trolig blir VI som skal "integreres" og forandre vår livsstil...

Og med hvilke rett i hånden gjør våre politiske ledere dette? For meg ser det ut som hele Europa styres rett inn i den største katastrofen verden hittil har sett. Der det er stor sannsynlighet for at det hele ender med en ny verdenskrig. Måtte jeg bare ta feil!

Amund Garfors