Den hodeløse norske journalisten

Av Hanne Andersen.

Viser til artikkelen på document.no som heter "Aftenpostens leder har glemt hva det vil si å være journalist". Her vil jeg bare legge til følgende:

Det gjelder hele pressen,  særlig NRK og TV2, det er på et slikt profesjonelt lavmål at en skulle ikke tro det var mulig, uvitende er de alle sammen. Og det gjelder kjente veterannavn, som  Kokkvold, her viser han og kringkastingsjefen at de ikke har begrep om Trump og hans smarte velgere. De insatte den  mest vellykkede presidenten noen gang, etter bare 18 måneder, alt ignorert og erstattet med propaganda. 

Og dette vet de ingen ting om:  "The Russia Hoax - The Illicit Scheme to Clear Hillary Clinton and Frame Donald Trump"  en skandale 1000 ganger verre enn Watergate. Og så trekker de hodeløse sammenligninger med Nixon - alt opp ned.

Alt de produserer er sladder og hva "hate Trump" bevegelsen forteller dem,  som MSM i USA er en del av. Og det samme gjelder også norsk "akademia," som har "utdannet" disse lissom norske journalistene.

Og document/ Rustad har gjort hele jobben for dem. En mann de i flere tiår har forsøkt å karakterdrepe av akkurat denne grunn - han har drevet med sann journalisme. Den gode nyheten: Trump kommer til å bringe "these disgusting and dishonest people" ned, også  den norske lissom pressen og "akademia." Alt de har;  er trekke nazikortet, særlig 22/7, og resten av kortstokken hver dag av året.

Ingen indre justis eller skam, og det er bare en forklaring: Total ignoranse.

Hanne Andersen