Endelig er Sjøvegan-morderen tatt

Foto: Stein Wilhelmsen/Privat
Av Amund Garfors.

Fredag 22 juni kunne Fremover fortelle oss at mannen som er siktet for å ha drept Marie-Louise Bendiktsen i Salangen i 1998,  og som kom til Norge som tenåring - der han klarte å lure til seg opphold på "humanitært grunnlag" - (hva nå det betyr) - endelig nå er tatt av politiet. Der han ble pågrepet i forrige uke på Gardermoen mens prøvde å lure seg inn i landet, nok en gang.

Om en knapp måneds tid er det 20 år siden Marie-Louise Bendiktsen ble funnet voldtatt og drept på en meget grusom måte i sin nedbrente bolig  på Sjøvegan den 15.juli 1998. Der hun først var blitt voldtatt og deretter drept, og der denne morderen kom tilbake neste dag og satte fyr på huset hennes. 

I følge Fremover er nå denne mannen som nærmer seg 40 år, siktet for drap, voldtekt og ildpåsettelse. Han var bare 17 år gammel da denne uhyggelige gjerningen ble utført!

Ja, jeg har i flere tiår prøvd å forhindre disse grusomme gjerningene ved at jeg har advart og vært svært negativ til å fylle landet med disse menneskene som myndighetene ikke har den ringeste begrep om hvem de er. Og det må være noe fundamentalt feil når en utenlandsk lykkejeger begår kriminelle gjerninger, blir utvist fra riket - men likevel kan komme tilbake og begår drap. Hva er det egentlig som skjer i dette molbolandet, der grensegangene ligger åpne og uten kontroll? Før dette uhyggelige drapet på Sjøvegan, så var denne utlendingen som oppholdt seg her i landet på humanitært grunnlag, vært domfelt minst tre ganger, blant annet dømt for ransforsøk mot en eldre kvinne, grovt bedrageri og dokumentforfalskning på slutten av 2000-tallet. Dette medførte at han ble utvist fra Norge i to år!! Ja tenkt det, bare TO ÅR?  Alt tilsier at han burde ha mistet sitt opphold på humanitært grunnlag for ALLTID! Men dessverre, slik er ikke loven i molbolandet Norge!

Kan noen som sitter med ansvaret, fortelle meg hva det var som forhindret en Høyre-ledet regjering i å lansere en total gjennomgang av lovverket? Ja med sikte på å få stoppet kriminelle innvandrere, asylsøkere og lykkejegeres adgang til kongeriket? Og i tillegg få sugerør hos NAV med alle trygderettigheter, ankemuligheter etc.?

Sjansen for at kåte "skjeggebarn" i jakt på sex, rikdom og cash kommer til å forgripe seg på middelaldrende og enslige damer er vel like overhengende stor i dag som den gang for 20 år siden i Salangen? Og den første plassen den lokale lensmannsbetjenten burde ha oppsøkt for i 1998, det var vel fylkets største asylmottak i Sjøvegan? Logisk brist er det alltid når en utelater det lokale asylmottaket som et kriminelt bol. Noe jeg har påpekt siden det første asylmottak ble bygd i dette landet!

Når den gjestmilde lokalbefolkningen den gang som i dag, ikke har den minste peiling eller begrep på om hvilke typer immigranter, lykkejegere eller flyktninger våre myndigheter har plassert ute på landsbygda, fra Lindesnes til Nordkapp, ja da er det våre politikere på Stortinget som er de SKYLDIGE i alle overgrep og drap på sakesløse, vennlige og naive nordmenn i bygd og by. Som er dumme nok til å åpne dørene for drapsmenn, jihadister, voldtektsforbrytere og kjeltringer. Utakk er nemlig verdens lønn! Derfor, steng ned samtlige asylmottak og kutt ut asylmulighetene og dette jukset totalt! Nok er nok! Vi har ikke flere nordmenn å miste på denne grusomme måten!

Amund Garfors