Hvor mange skal drepes før politikerne våkner?

Vi sørger over drapet på 18 år gamle Håvard Pedersen.
Av Amund Garfors.

Atter en gang har en asylsøker drept en norsk ungdom, og denne gangen i Vadsø. Skal det aldri bli slutt på disse rovmyrderiene, ja dette livsfarlige samfunnseksperimentet som våre uansvarlige politikere må ta det hele og fulle ansvar for? Hvor mye skal vi nordmenn tåle og hvor langt ned i gjørma skal landet synke, før noen politikere med ryggrad og mot, endelig begynner å snakke fra levra og tar tak i denne vanvittige voldskriminaliteten?  En voldskriminalitet som har inntatt dette landet i kjølvannet av en fullstendig uansvarlig innvandringspolitikk, og som jeg advart mot i 40 år! Nei, som aldeles IKKE lenger kan fortsette!

Og nesten som om dette er noe helt normalt, og som vi bare må akseptere som en ren rutine? Der mord og vold, knivstikking og voldtekter er blitt en del av vår hverdag. Hva er dette for en slags politikk, om jeg tør spørre? Hvor ble det av de lukkede asylmottakene? Hvor ble det av den store uttransporteringen av mennesker som har fått avslag på sine asylsøknader? Hvorfor ble denne tøffe justisminister Sylvi Listhaug, og som ville rydde opp i dette vanviddet, sparket ut av jobben av Erna og Siv?  Der de heller satte inn denne liberalisten og innvandringselskeren Tor Mkkel Wara, også fra Vadsø,  i hennes jobb? Begynner vi nå å se et mønster, et bedrag og et skuespill som har fått lov til å foregå så altfor lenge i landet?

Jeg veit ikke om denne unge morderen fra Afghanistan tilhører disse  såkalte "oktoberbarna"? - men en ting burde alle disse pådriverne som står bak denne ukontrollerte innvandringen av mennesker fra muslimske land være klar over; og det er at de spiller et meget høyt spill med oss nordmenn! Ikke minst burde de nå stå fram og si unnskyld til det norske folk, etter at to afghanske mordere nylig har drept to norske ungdommer som var på jobb. Ja, som ble stukket ned helt tilfeldig, der de dessverre var på feil sted til feil tid. Slik er det nå blitt i dette vanvittige landet, der vanlige mennesker må ta støyten for våre uansvarlige politkernes ukontrollerte innvandringspolitikk!

Dette rovmordet på kjøpesenteret i Vadsø, det føyer seg bare inn i rekken av andre stygge mord som asylsøkere står bak. I Vadsø kommer dette mordet trolig ikke som noen stor overraskelse, da det lenge har vært ganske tydelig at noe er alvorlig galt i dette lokalsamfunnet. Og hvor hver åttende innbygger av en befolkning på over 6000 i kommunen er utlendinger. Mens i selve byen Vadsø, hvor det bor atskillig flere utlendinger i forhold til de fastboende. Ja, det mens kommunen har gjort big business på å hente inn hundrevis av asylsøkere som staten gjerne vil distribuere utover hele landet. Mens politikerne gnir seg i nevene av alle millioner av kroner fra staten som dumpes ned i kommunekassa. Snakk om å prostituere seg?

Jeg skulle gjerne hatt svar på mitt spørmål, der jeg gjerne vil vite fra vår justisminister Wara, om det i det hele tatt finnes noe metningspunkt hva angår sexforbrytelser, voldtekter og mord, utført av importerte voldelige menn? Og som ikke har noe her på våre breddegrader og i dette landet å gjøre!

Nei, disse politikerne i Vadsø burde heller ikke gå fri, de som har drevet med denne ødeleggende "multikulturen" i byen, og som skulle tres nedover hodet på en befolkning som aldri ble spurt om det var dette de ønsket. Disse politikerne holder jeg derfor medskyldig i dette drapet av nok en norsk ungdom. Mens ordføreren nå står fram, med gråten i halsen, og forteller det norske folk hvor grusomt dette er. Nei, jeg tror ikke lenger på deres mange løgner! Hele den politiske ledelsen i Vadsø burde vært stilt for retten sammen med drapsmannen. For nå har vi fått mer en nok av deres ugjerninger og deres svik overfor et folk som snart er gisler i eget land. Hvor ble det av tryggheten og friheten i dette landet om jeg tør spørre. Skal vi snart bli nødt og gå rundt med skuddsikker vest, alle sammen?

Må bare si som Janis Joplin sang i sangen sin; "freedom`s just another word for nothing left to lose"...

Amund Garfors