Hvor skal ansvaret plasseres?

Vi sørger over tapet av Håvard Pedersen (18). Foto: Privat.
Av Amund Garfors.

Så fikk vi nok et rovmord i dette landet. Utført av en afghansk asylsøker ved et asylmottak i Vadsø, der den unge gutten Håvard Pedersen på 18 år måtte dø. Der kniv igjen ble brukt for å ta livet av nok en nordmann. Og hvor lenge skal dette pågå, før våre uansvarlige politikere begynner å ta sitt ansvar bevisst?

For politikerne, de er ene og alene de ANSVARLIGE for disse myrderiene! Politikere som har sluppet løs disse vanvittige og fargerike voldelige draps-monstrene. Og det inn i et tidligere godt og trygt land. Et fedreland som nå ikke er til å kjenne igjen. Der man bare sitter igjen med sorgen...

Sannheten er den at Vadsø kommune har importert flest asylsøkere og "skjeggebarn" av samtlige kommuner i hele dette landet. Noe disse politikerne tjener masse penger og gjør kommunen sin "rik", da de ikke er i stand til å få igang skikkelige og gode arbeidsplasser. Nå skal det være en helt annen type "industri" - nemlig jihadister, gruppevoldtektsmenn, terrorister på skolebusser hvor politi må eskortere dem fram og tilbake, uhygge og splittelse i samfunnet, hat og voldtekt mot kvinner som er ødelagt for alltid. Og der rasisme mot nordmenn er satt i system.  Alt for at kommunen skal få penger i kassa! Skal vi le eller gråte?

Håvard Pedersen, han ble bare 18 år! Og nok et offer for uansvarligheten i kommunen. Han som hadde jobb som ferieavløser på Coop, for å tjene seg noen slanter til skolegang. Nei, han er ikke det eneste offeret for en vanvittig masseinnvandring og islamisering av fedrelandet som er satt i scene av korrupte politikere!  Og det av våre såkalte "eliter" innenfor politikken.  Ja, der de gjerne gambler med norske liv. Kun for å oppnå egne fordeler. Disse stygge rovmordene som vi stadig er vitne til, de kommer til å fortsette inntil folk flest setter foten ned og organiserer en motstand mot våre meget uansvarlige politikere i samtlige partier, FrP inkludert! For dette begynner virkelig å bli farlig!

Sannheten er den at vi vet IKKE hvem vi tar inn i landet. En ting er at disse fremmede menneskene og som aldri skulle hatt lov til å tråkke på norsk jord, de lyver om alder og de lyver også om sin identitet. I tillegg utnytter de våre dumme, likegyldige og uansvarlige ansatte innenfor UDI-systemet.  Disse som jobber etter et foreldet asylsystem. Og som burde vært fjernet forlengst.

En annen ting som heller ikke ikke bør glemmes av disse naivistene, som slipper inn mordere, terrorister og kriminelle, det er at disse såkalte asylsøkerne er mennesker med en helt annen sosialisering enn hva Ola og Kari har vokst opp med. Noe som står i sterk kontrast til disse bandittstatene som ikke på noen måte kan sammenlignes med vår vestlige åpne og naive væremåte, tro og kultur.

Ja, det jeg gjerne vil ha svar på fra vår statsminister Erna Solberg, og som hittil har vært totalt taus om dette rovmordet i Vadsø, det er følgende: Hvorfor slippes utlendinger uten ukjent identitet og med  psykiske problemer, som i tillegg er full av hat mot vestlige lands verdier og levesett, inn i vårt land? Der disse menneskene gis rett til midlertidig opphold og som kan vare opp til 10 år? Der de fritt kan bevege seg, ja hvor de vil i samfunnet. Uten noen slags kontroll eller meldeplikt?

Håvard Pedersen, han ble bare 18 år, og vi er mange som er forbannet og gråter over hans død. Og vi er forbannet på våre ynkelige og feige politikere, spesielt på disse som nå prøver å tie raseriet med grunnløse anklager og løgn mot oss som har advart mot galskapen i årevis. Mens de sjøl kun er ute etter karriere og for å redde seg sitt eget skinn i sitt tette og nære forhold til Brussel. Ja, som har tatt kvelertak på oss alle.

En kan jo lure på om Erna Solberg stiller opp i begravelsen til Håvard Pedersen og og lar sine krokodilletårer komme? Der hun også burde komme med noen unnskyldninger og en stor bårebukett fra sin egen regjering. Men kjenner jeg henne og resten av denne gjengen rett, så sitter de heller musestille på sine feriesteder og kontorer og gir totalt blaffen i både seremonien og sorgen i Vadsø.

Jeg håper i hvert fall at NRK stiller opp i begravelsen, der vi seerne får være med i sorgen, og der det finnes journalister som har guts nok til å problematisere årsaken til dette rovmordet og alt annet som skjer der oppe? For dette var vel ikke Håvard Pedersen sin egen skyld? Var det Vadsø kommune som skal ha skylda eller er det Finnmark Fylke som har det hele og fulle ansvar? Nei, jeg tror det hele og fulle ansvar ligger i Stortinget. Og der det sitter noen mennesker som er fullstendig lammet i hodet. Politikere som trenger et spark i ræva, der de snarest blir stilt til ansvar for sitt enorme svik mot landets befolkning. Ikke minst for den stakkars oppvoksende slekt. Og som skal få erfare mye mer av denne stygge og farlige "berikelsen" i framtida!

Amund Garfors