Jødehets er ytringsfrihet...

FN's Høykommissær for menneskerettigheter, Navi Pillay,
var taus om skytingen på en jødisk skole i Toulouse i 2012.
Foto: AFP PHOTO / ERIC CABANIS
Av Dan Odfjell.

Jødehets er ytringsfrihet... Muslimhets er hatkriminalitet...

Denne forskjellen er noe våre politiske sosialistiske biskoper bør merke seg, den og svulstig-plaprende Kjell Magne Bondevik. Dessuten bør de lese Jan Simonsen 12/7/18 på Resett under overskriften «Fersk rapport: FN ser rasisme overalt og antisemittisme ingen steder».

Ja, hva kan man herav utlede, annet enn at FN med sine nå 40 dysfunksjonelle islamske medlem-stater tillates å gjøre «anti-Israel» jobben særs godt. Og de fleste andre land inkludert Norge bare følger blindt med. FN er blitt et supperåd utgått på dato og, sammen med USA, bør Norge spare seg pengene; dvs gjennom verdens-organisasjonens utmeldelse. 
 
For pengene våre er store og bortkastede, noe den 4de statsmakt, de norske riksmedier ikke omtaler.

I det minste, vi burde straks melde oss ut av FN-avtalen om migrasjon, slik USA og nå også Ungarn har annonsert. Den ventes undertegnet i desember i Marokko, men hva Norge vil gjøre synes ikke UD det verdt å orientere blindebukk-folket om. Dette er folke-demokrati det, og det gjelder et nytt farlig og ekstremistisk FN dokument; slik beskrevet av den ungarske utenriksministeren.

Norge var forøvrig tilstede i Marokko (Marrakesh) den 2. mai i år og undertegnet en politisk erklæring om migrasjon ifm Rabat-prosessen som UD heller ikke fant det bryderiet verdt å fortelle offentligheten om. Og dette fra en såkalt borgerlig regjering som arbeider for helt andre enn oss, vi som valgte dem. Dette er underdekning av internasjonaliserings-galskap..

Jeg utfordrer herved utenriksminister Ine Marie Søreide Eriksen snarest å begrunne, og til orientere oss om alt dette samt -viktig- om den norske statens relaterte/totale FN kostnader, altså, oss skattebetaleres tilsvarende mulige monetære utmeldelses-besparelse. Takk.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.