NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 13. juli 2018

Muslimsk partileder ber nederlenderne forlate sitt eget hjemland

Lederen av det muslimske DENK-partiet, Tunahan Kuzu.
Av Spikeren (kilde: Infowars).

Lederen av det muslimske DENK-partiet i Nederland har forårsaket kontrovers ved å be nederlandske statsborgere om å forlate sitt eget hjemland hvis de ikke liker det økende antall muslimske innvandrere som befolker nederlandske byer.

"Hvis de ikke liker det skiftende Nederland der mennesker med forskjellige kulturer lever ... som i byen Zaandam eller i nærheten av Poelenburg, burde de "go get lost", sa Tunahan Kuzu under et intervju.

Anti-innvandrings politiker Geert Wilders svarte Kuzu med å be ham å dra hjem til Tyrkia.

Under det nederlandske valget i 2017, fikk Kuzu's parti, som nekter å anerkjenne det armenske folkemordet, 200.000 stemmer, slik at de fikk 3 plasser i parlamentet.

Det som Kuzu spesifikt henviser til når han snakker om "det skiftende Nederland", er fortsatt uklart.

Kanskje han refererer til hvordan tusen mindreårige nederlandske jenter hvert år blir dradd inn i sex slaveri av haliker med innvandrerbakgrunn.

Kanskje han refererer til at skolebarn blir indoktrinert i det nye, mangfoldige miljøet ved å bli bedt om å be i moskeer.

Kanskje han refererer til graffitien som er skriblet på veggen på en grunnskole der man leser: "Cancer Wilders kommer til å dø," en referanse til anti-innvandrings politiker Geert Wilders, "angrip jøder", "drep alle jøder", "jødene skal dø" eller uttrykket "ISIS".

Kanskje han refererer til voldelige angrep på homofile mennesker i Holland av muslimske innvandrer ungdommer.

Kanskje han refererer til de fantastiske økonomiske fordelene som muslimske innvandrere bringer til Nederland, som de 85% av flyktningene som forblir arbeidsløse og har gått på velferd siden de kom til landet i 2014.

Kanskje han refererer til Hollands tyrkiske befolkning, som lager opprør til støtte for den islamske diktatoren Recep Tayyip Erdogan.

Uansett, meldingen er klar: Godta den nye måten å gjøre ting på, eller kom dere ut av landet.

Les mer på  Infowars.