NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 25. juli 2018

Vi nekter å leve med terror

Av Amund Garfors.

De seneste voldelige utskeielsene de siste ukene, der disse forferdelige mordene på ei ung jente i Kr.sand og en ung gutt i Vadsø, begge to på jobb i et kjøpesenter, det fikk mange til å forstå at dette kan bare ikke fortsette lenger. For det viser oss bare hva vi har i vente, dersom vi ikke omgående tar denne store faren alvorlig, og slutter med  gamblingen med nordmenns liv og helse. Det er snart på tide at våre uansvarlige politikere og myndigheter innser at et samliv med muhammedanere er som å leve på en vulkan, eller som å sitte på en kruttønne mens en forstyrret person febrilsk leter etter fyrstikker for å tenne på lunta.

Ja, jeg er ganske så sikker på at vi nå er kommet ganske nær det  som vi på en annen måte kaller "The clash of Civilizations," der dette kommer som små drypp hver eneste dag. Med rasende folkemasser i bevegelse, selvmordsbombere og katastrofer hvor hen vi ser oss rundt.  Hele den muslimske verden raser over sin elendighet og håpløshet, der de alle ønsker seg til Europa. Mens de i sine fredagsbønner påkaller sin Allah, mens de i all hans allmakt, likevel sitter fast i sin egen elendighet og ondskap.

Men det er fra Vesten de får sitt daglige brød og all den hjelp som kan finnes, der det herfra rykkes ut når flom, eller jordskjelv, tørke og misvekst rammer dem. Mens de innbyrdes under sekterisk hat river hverandre i filler. Og Vesten fortsetter med å bevæpne dem, år ut og år inn, der vi i tillegg har åpnet våre land for disse menneskene som hater oss så inderlig og dypt de kan.

Det hadde vært enkelt om muslimene var der de var, og vi var her vi er. Men slik skal det ikke være, der problemet er deres nærvær her i Norge, ja i hele Europa. Hundretusener her og titalls millioner der. Angivelig kommer de som flyktninger, som asylsøkere eller som arbeidstakere. Men i klartekst er de kommet for å få tilgang på goder deres egne hjemland ikke kan gi dem. De er for lengst blitt så tallrike at vi og våre myndigheter har mistet hele oversikten, for ikke å nevne kontrollen, som er helt fraværende.

I tillegg er regjeringer og nasjonalforsamlinger infiltrert. Politi, forsvaret, forvaltningen og skoleverket halter så vidt med og har ingen oversikt over tilstanden i kongeriket. Og i en del land i Europa, der er det kommet så langt at de fremmede inntrengerne stiller krav om underkastelse, der myndighetene ikke tør annet enn å krype og smiske for disse ubudne gjestene, som aldri har tenkt å reise tilbake der de hører hjemme...

Nei, noe slags integrering vil de ikke være med på, og da vil jeg bare minne om at islam betyr underkastelse for slike "vantro" som oss. Og jo flere vi slipper inn, dess nærmere kommer vi den dagen da Europas folk må velge mellom  kapitulasjon eller ren krig! Take it or leave it, men dette er FAKTA!

Jeg begynner faktisk å bli svært lei av å drive på som en slags profet, selv om det engang var ei dame i Ap her i Narvik, men som nå er borte, ja der hun brukte og  kalle meg "profeten fra Ankenes". Men en trenger ikke være profet for å se hvordan dette vil ende.

Som jeg har skrevet tidligere, men ikke fått på trykk, så kan jeg bare minne om at man må innse at resursene ikke klarer å henge med i disse tider. Der et allerede nedkjørt Europa skal ligge vidåpen for fri innvandring fra en rekke land. Det i en tid der kriser bygger seg opp rundt oss på alle kanter. Det er nok å nevne vannmangelen i jordbruket, der tørke og varmen har lagt en skremmende hånd over dette kontinentet, der matmangel vil komme, mens skogene brenner ned og skyhøye priser på det mest basale av det vi trenger, vil komme!

Og når man i tillegg skal få terror og konflikter i en tid som dette, ja da er det all grunn til å rope et høyt varsko og minne om at det er våre politikere som har sviktet og sluppet inn mennesker som aldri burde hatt tilgang til våre områder. Selvsagt er det politikernes høyeste prioritet å sikre langsiktig fred og stabilitet i sitt eget land. Men for hver dag som går blir konsekvensene knyttet til deres oppblåste ignoranse bare enda tydeligere.

Statsledere i Danmark, Østerrike, Polen, Ungarn, Italia, Slovakia og ikke minst Donald Trump i USA, de representer en helt ny kurs som også Norge snarest må legge seg på. Den gamle ubrukelige politikken og de gamle politikerne er på vei ut. Neste stopp er historiens søppeldynge, der deres utopiske eksperiment vitterlig hører hjemme!

Amund Garfors