Har USA fået en anden president end Donald Trump i nat?

Tipset av Norvald Aasen. Kilde: danmark.wordpress.com.

Når man læser DR Teksttv nr. 166 kunne man få netop det indtryk. Med mindre man vælger at gå ud fra, at det er børnehavebørn, der skriver Danmarks Radio’s nyheder uden nogen redaktør, hvad utallige andre ting tyder på er, hvad der sker. Det kan selvfølgelig også være et led i den stående og vedholdte/vedvarende Anti-Trump-Kampagne, der har kørt siden præsidentvalget ‘faldt forkert ud’ i USA i 2016. Det er ikke bare en trykfejl, for den gentages.

Citat:

“Når USA’s præsident Barack Obama træder ind på Syddansk Universitet i Kolding den 28. sept. er det en kæmpe anerkendelse for universitetet og Kolding. Det mener Nikolaj Stagis, der er ekspert i branding”
 
[…]
 
“….Business Kolding og 200 studerende skal tale med præsidenten“

Citat slut.

Det er simpelthen ufatteligt, hvori den omtalte anerkendelse kunne bestå, som den såkaldte ekspert melder om. Altså anerkendelse af Syddansk Universitetscenter i Kolding og byen Kolding. Mon ikke i hvert fald byen Kolding klarer sig bravt med eller uden anerkendelse af denne tvivlsomme slags. Tidligere USA-præsident og tidligere borgerretsadvokat fra Chicago? Hvad har han af anerkendelse give af, og hvad eller hvem repræsenterer han? Gud ved om der takkes for anti-trump-kampagnen ved samme lejlighed. Nu er der bare det, at ekspræsidenten aldrig kan vælges som præsident igen i USA.

Vi er stået helt af

Da ingen andre danske medier eller blogge bringer denne information, ville det være fremmende om du sendte den til dine kontakter:

Foreslå dette indlæg til dine kontakter.