NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 30. august 2018

Hemmeligholder Barack Obamas Oslo-honorar

Fra Nettavisen.

Hvis du skal se Barack Obamas foredrag i Oslo i høst, vil det koste deg alt fra 6400 til 32.000 kroner.

Christoffer Omberg og Marius Røed Wang startet opp Oslo Business Forum for to år siden. I år har de to unge gründerne klart kunststykket med å få én av verdens mest ettertraktede foredragsholdere til å tale under konferansen «The Future of Technology and Sustainability» i Oslo 26. september - nemlig USAs tidligere president Barack Obama.

Billettprisene for å delta på konferansen koster også deretter. For drøyt 32.000 kroner får du blant annet de beste plassene i salen, et eget VIP-møte med noen av foredragsholderne samt en såkalt «photoline reception» hvor du blir avbildet på et gruppebilde sammen med ekspresidenten.

Hvis du går for den billigste varianten, koster det deg 6428 kroner. Men det forutsetter at du kjøper minst fem «billigbilletter».

Den tidligere presidenten skal opptre på et lignende arrangement i Kolding i Danmark 28. september. Den danske arrangøren opplyser til danske medier at Obama avlyser opptreden dersom opplysninger om økonomi eller e-postkorrespondanse rundt forhandlingene om opptreden i Kolding blir gjort offentlig kjent.

Les mer i Nettavisen.