En meget farlig FN pakt skal undertegnes i desember

Andakt av Spikeren.

Tirsdag, 18 september, kunne vi lese på Resett at FN nå er i ferd med å vedta en global plan for lovlig migrasjon av opp mot 250 millioner mennesker. Selve avtalen, som er ferdig skrevet, skal undertegnes i desember på en internasjonal konferanse i Marokko. 

Denne såkalte "Making Migration Work For All" pakten som FN nå planlegger er ufattelig skremmende, ikke bare for små land som Norge, men faktisk for hele verden. Det vil nemlig føre til en meget farlig demografisk destabilisering som vi aldri har sett maken til.

Men det som nå er iferd med å skje er ikke bare skremmende, det er direkte ugudelig, ifølge Bibelen. For som det står i Ordsp 22,28: "Flytt ikke gamle grensesteiner som fedrene dine har reist." Videre leser vi i Apg 17,26: "Han lot alle folkeslag, som stammer fra ett menneske, bo over hele jorden, og han satte faste tider for dem og bestemte grensene for deres områder."

For det første ser vi at Bibelen advarer mot å flytte gamle solide grensesteiner som har vært retningsgivende for menneskene i tusenvis av år. Men dette faller ikke i god jord hos ugudelige, radikale globalister som er mer opptatt av å sprenge grenser enn å bevare dem. Dette ser vi bl.a. i kirken, i politikken og i samfunnet forøvrig, der alt har blitt snudd på hode bare iløpet av noen få tiår.

For det andre leser vi at da Gud lot menneskene bo over hele jorden bestemte han også grensene for deres områder. I praksis betyr det at folkeslagene var bestemt til å bo på sine tildelte områder. Denne bestemmelsen trådte i kraft etter syndfloden ved at Noas 3 sønner, Sem, Kam og Jafet spredte seg utover til 3 store kontinenter; Europa, Afrika og Asia, og der skulle de i all hovedsak holde seg.

Vi som bor i den "utposten" som kalles for Skandinavia hører da selvsagt til det Europeiske området og vi skal derfor ikke blande oss særlig mye med de andre områdene. Følgelig skal heller ikke de andre områdene blande seg for mye sammen med oss, for da blir det rot og bråk, siden Gud i sin visdom allerede har bestemt grensene for våre områder.

Men nå vil altså globallistene i regi av FN trosse disse Gud gitte bestemmelsene:

Med hovmodig stolthet flytter de gamle grensesteiner og lager en ny verdensorden, stikk i strid med Guds Ord, noe som garantert vil komme til å få store og alvorlige konsekvenser etterhvert. Mange av oss både ser og vet dette som et faktum, mens de fleste andre bare flyter med strømmen som døde fisker.

Det vi er vitne til her er profetier som går i oppfyllelse, rett foran øynene våre! For dette som skjer nå har faktisk skjedd før. Men også dengang ble de ansvarlige stilt til ansvar for sin hovmodige ferd, og deres en gang så mektige kongeriker falt for aldri å reise seg igjen, slik vi så med det gamle babylonske storriket. Men også det assyriske riket falt da kongen ble hovmodig og stolt i sine egne øyne. Interessant nok ville også han utslette grenser mellom folkeslag og plyndre landene for deres skatter, akkurat slik vi ser FN nå er iferd med å gjøre ved å innføre et globalt diktatur.

I så fall kan det være klokt å notere seg hvordan det går når konger og fyrster som blir hovmodige og stolte i egne øyne. Slik står det i Jes 10,12-13: "Men når Herren har fullført hele sitt verk på Sion-fjellet og i Jerusalem, da krever jeg Assurs konge til regnskap for følgene av hans hovmodige ferd og for stoltheten som lyser fra hans øyne. For han har sagt: "Dette har jeg gjort med min sterke hånd, og i min visdom, for jeg er klok. Jeg utslettet grenser mellom folkeslag og plyndret deres skatter. Som en kjempe styrtet jeg fyrster fra tronen."

Dette burde også våre styresmakter og Statsminister notere seg. For når Herren har fullført hele sitt verk på Sion-fjellet og i Jerusalem, da vil han også kreve dem til regnskap for følgene av deres hovmodige ferd og for stoltheten som lyser fra deres øyne.

Åp 3,2 "Våkn opp og styrk det som ennå er igjen, det som er i ferd med å dø, for Jeg har ikke funnet gjerningene dine fullkomne for Gud."

Spikeren