En salafist i Europa

Av Vladimir Smirnoff. 

Marokkanske Ahmed Aboutaleb ble borgermester i Rotterdam 5. Januar 2009. Han har vært aktiv i det nederlandske arbeiderparti (Partij van de Arbeid, PvdA). Han er den første borgermesteren i en stor by i Nederland med muslimsk bakgrunn. Han kom til Nederland som 15 åring og har vært i landet i ca. 41 år. 

«alle muslimer er litt salafist» sier han i et intervju med radiokanalen NPO Radio 1.

Han har blitt kritisert av Geert Wilders for at være medborger i både Nederland og Marokko, det betyr at han ikke vurderes til å være hundre prosent lojal til staten Nederland, som er veldig viktig. Vi forventer oss at den valgte politiker som vi har røstet på skal være lojal og representere oss til hundre prosent. 

I desember 2017 slipper Aboutaleb bomben som kommer til å forvirre alle normale nederlendere, 

«Jeg er ikke bekymret for salafisme» sier han 

«Jeg har også sagt: jeg er en jihadist» sier han «jeg står opp vær morgen klokken 07:00 for å gjøre det rette for en by i Nederland: det er Jihad i sin reneste form»

Her har vi tydeligvis en muslim som forsøker å normalisere salafismen til noe hus rent. At det handler om politisk islam nevner han ikke.  

Det Aboutaleb burde opplyse om er at Jihad i betydningen «hellig krig» kjemper for å skape totalitære sharia stater og et globalt kalifat, med hjelp av væpnet kamp og terror mot de vantro. Jihadismen er særlig knyttet til salafismen. 

Allerede 2015 rapporterte AP om at salafismen er på fremgang i Frankrike, Tyskland og Storbritannia. Den får mer og mer innflytelse både i moskeer og på gatene. Trenden bekymrer de europeiske myndighetene, ettersom salafismen inspirerer unge muslimer i Europa til å reise til Syria eller Irak for å kjempe for den islamske staten.

Vi ser at muslimer begynner å ta mer og mer plass i politikken og på myndigheter i hele Europa. Som oftest er de ikke best kvalifisert for sine posisjoner, men de særbehandles for at liberale og globalister skal få sitt fantastiske multikulturelle samfunn. At alle muslimer er litt salafist som Aboutaleb sier, tolker jeg som alle muslimer jobber for å fremme politisk islam i samfunnet.

Men hører vi noe fra europeiske myndigheter om at salafister kan ta plass overalt i samfunnet? Er det ikke et bekymrer at salafister kan jobbe i barnehagen, være lærer i skolen for dine barn, sitte på viktige myndighets poster, bedrive politikk etc.? 

Det nye Europa holder på å ta form rett foran våre øyne, med god hjelp av liberale og globalister som ønsker multikultur. Et forferdelig farlig Europa.  

Når skal vi si nok er nok? 

Vladimir Smirnoff

Kilder: