NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 10. september 2018

Italia setter hardt mot hardt for bevaring av nasjonalstaten

Av Vladimir Smirnoff. 

Nåværende Italias visestatsminister og innenriksminister Matteo Salvini som tilhører partiet Lega Nord uttalte seg i 2015 for journalister om de to moskeer som krevdes av muslimer i byen Milano. Salvini sa til journalister, 

«dessverre har muslimene en livsstil som er uforenlig med vår og praktiserer ikke religionsfrihet, men invasjon»

Videre så sa han, 

«Muslimer dreper i islamsk navn og kutter struper, og moskeer lærer ut intoleranse og hat»

Salvini kryper ikke for liberale, globalister eller islam. Han er helt enkelt politisk ukorrekt og rett frem som alle politikere burde være i en nasjonalstat. 

Som kjent er en nasjonalstat en stat der «sammensetningen av befolkningen utgjør en ensartet språklig og kulturell gruppe med felles bakgrunn og historie»

Det her forstår Salvini meget bra, og ser faren med å la islam utbrede seg i Italia, fordi det er truende mot nasjonalstaten. 

Alle vet når muslimer blir mange nok på en plass de okkuperer så kommer vold og terror for å separere seg fra de utro. De kan helt enkelt ikke leve side om side med andre kulturer og religioner.

Italienske folket begynte å forstå at det skulle gå til helvetet om de ikke røster frem de som står for nasjonalstaten og som samtidig vil bevare det kristne katolske arvet som støttes av ca. 75% av folket. Og det gjorde de den 4 mars 2018 gjennom at å røste frem de rette partiene som tenker å ta vare på nasjonalstaten. 

Tenker Salvini feil? Eller gjør han rett som vil bevare nasjonalstaten som bevarer det kristne arvet? 

Vladimir Smirrnoff 

Kilder