NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 21. september 2018

Negative nyheter feies under teppet

Av Dan Odfjell. 

Dette gjelder fremmed-innvandrer-konsekvensene», for her i landet skal «idyllen» hverken forstyrres eller erkjennes. Dette er mantraet til venstresiden og deres leiesoldater; norsk riksmedia i ett nøtte skall. Men folk ser tegningen, når det blant de forfeilede etterhvert er noen som desperat søker å unngå svarte-Per. Det gjøres enklest ved «strutse-fornektelse» dvs. ved å stikke hodet dypt i sanden, ved å late som ingenting når problemene tårner seg opp. Med strutse-bak-endene til værs, er det et lite vakkert syn, noe som forøvrig påminner oss de mange slike retning Mekka, de beskyttede prioriterte.

Vi mangler politisk realisme i Norge. Når det i Trondheim brutalt drepes to mindreårige fra Afghanistan av en tredje, da skulle du forvente store overskrifter. Men nei, det dysses ned, og NRK, de bare såvidt engang nevner det. Mens Ap ordføreren Rita Ottervik forsøker å snakke det hele vekk, ved å påstå, at vi gjør for lite for innvandrerne... Hun er opptatt av deres sikkerhet, men nevner knapt Ola og Kari. Denne politiske underkjennelsen og virkelighets-flukten er pervers og uforståelig; den må ikke få bygge på seg, til landets fortapelse.

Disse innvandrerne slipper inn i Norge med påstand om trusler og vold der de kommer fra, men de bringer volden og uregjerligheten med seg. Stopp all innvandring inntil de altfor mange allerede ankomme om mulig innordner seg norsk lov og rett, samt en sivilisert oppførsel. Eller send dem snarest mulig tilbake, der de hører hjemme, ref. Dalai Lama nylig. Norge er nemlig ikke internasjonalt forpliktet eller på annen måte nødt til å ødelegge seg selv. Denne venstrevridde «en-verden» politikken er galskap og totalt forkastelig. Det står om nasjonal-statens overlevelse. Som en debattant på document.no nylig og meget treffsikkert forklarte, om oss naive:

«Denne evinnelige trangen til å tekke sine motstandere rir nordmenn som en mare. Slik vinner man ikke respekt, men viser bare at man er svak. Slik taper man skanse etter skanse. Kirken i Norge er et godt eksempel. KrF også. Kristne som står opp for det de tror på blir dolket i ryggen av biskoper og selverklærte kristne politikere, fordi disse høye herrer vil gjøre kristendommen spiselig for deres motstandere. I stedet oppnår de det diametralt motsatte. Kirkens ledere forsøker å «kjøpe» seg fred hos dem (flest) som helst ser kristendommen fjernet fra samfunnet ved å gå sammen med dem, om å kritisere «bokstavtro» kristne. Strategien er fullstendig feilslått. FrP-politikerne bør ta lærdom av disse erfaringene, og søke allianse med SD og Dansk Folkeparti. Samhold og enhet gir styrke».

Uke-avisen til de bibeltro heter «Norge IDAG» og på hver fremside hver uke proklamerer den, at de «Taler der andre tier». Det kan jeg personlig bekrefte; de mest uredde, de eneste av sorten. Derfor støtter jeg den avisen.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.