Baby som overlevde abort gråt i nesten en time mens den lå alene for å dø

Av Spikeren (fra LiveAction).

Abortindustrien ønsker ikke å innrømme at babyer kan overleve abort. De kaller det en myte og later som om det ikke skjer - men det gjør det. Og hva som skjer når babyer overlever aborter, er hårreisende.

Altfor ofte blir babyene lagt alene for å dø, uten trøst eller medfølelse, men alene, kaldt og i smerte. Det var nettopp dette som skjedde i Polen, hvor en baby med Downs syndrom var offer for en mislykket abort. Babyen lå og gråt i nesten en time uten at legene gjorde noen ting for å hjelpe.

Leger og medisinsk personale ved "Holy Family Hospital" (!) i Warszawa, Polen, lot et barn ligge alene for å dø etter en mislykket abort, ifølge lokale medierapporter som avslører den grusomme scenen.

Barnet ble født 7. mars 2016 i uke 24 etter en mislykket abort. Barnet gråt og skrek nesten en time før det døde, ifølge vitner, som rapporterte om hendelsen på Republika Television.

Medisinsk personell forsøkte ikke å hjelpe barnet på noen som helst måte.

Sykehusets talsmann Dorota Jasłowska-Niemyska forklarte at en pasient i slutten av den 23. uken av svangerskapet kom til sykehuset, og hennes medisinske tester foreslo at barnet hadde Downs syndrom. Sykehuset hevder at alt som skjedde etterpå var i henhold til lov og medisinske prosedyrer. Pasientens verdighet og fosterets verdighet ble respektert, fortsatte hun.

Les mer på LiveAction

I Norge drepes det hvert år 15.000 babyer på norske sykehus. Du kan se en animert abort prosedyre i videoen under her, og alt sammen skjer med myndighetenes godkjennelse. Ja, de kaller det faktisk for en "kvinnerett" å utføre disse groteske babydrapene. Hele 650.000 babyer har blitt slaktet på norske sykehus siden de ugudelige politikerne våre vedtok abortloven (les: fosterdrapsloven) i 1975. Hvor sykt går det an for et samfunn å bli? Og dette er Norge i 2018!

Visste du forresten at celler fra aborterte fostre brukes i kosmetikk industrien?


Spikeren