Befolkningens bemerkelsesverdige uvitenhet

Dan Odfjell.
Av Dan Odfjell. 

Hva skyldes den, hvem har skylden for at folket ikke ser skogen for trær? Det er politikerne det, som sammen med riksmediene tildekker sannheten. Hvorfor? Enkelt: kynisk propaganderende for egen makt og tro, ikke ut fra godhets-kriterier; kun pretensjon. Jeg tenkte på dette da jeg 25/10/18 leste overskriften på nettstedet spikerscorner.bloggspot.com som lød slik: «Norge, et land, der mord, ran og vold er blitt rutine». Men, hvor galt det egentlig er blitt, ikke bare i Norge, men faktisk verre i deler av Europa, det blir bevisst medie-tildekket samt forvirrende under-rapportert for sine dystre realiteter. Hanne Nabinto Herland skrev nettopp en bok «Det nye Babylon»; en meget beskrivende tittel av vår tids kaos.

Når sannhet tildekkes har det alltid en god grunn, noen vil være anonyme og/eller ikke bli stilt til ansvar. Men disse usannferdige ansvarsløse er nå blitt så mange at de kan skjule seg i sin egen masse... Demokratiet er sluttet å fungere fordi det er staten selv som subsidierer denne udemokratiske makten, som går på tvers av den lille mann og kvinne, når sistnevnte bevisst holdes realitets-uvitende. Dette går i retning folkeopprør, dvs når mange nok forstår all den politiske pretensjons-humbugen. Og den dagen kommer. La oss håpe at det nye «Babylon» gir seg dramatisk til kjenne annetsteds i Europa før vi selv trekkes med i dragsuget, nemlig til borgerkrig.

Norge er et lite rimelig ensartet og egalitært utkantland som det skulle være enkelt å administrere. Og det var det tidligere. Men ikke nå lenger når vi i tillegg til det multikulturelle oppfører oss som en spurv i global tranedans, dvs med basis i oljerikdommens lotterigevinst. Den er gått til hodet på mange, og denne rik-dommen (som muliggjør overmot) gjør at «grums» lettere flyter til overflaten. For folk flest trues, slik som Sylvi Listhaug, av venstresidens menings-dominans som er blitt knusende, knugende i ett tidligere mer åpent frimodige samfunn. Listhaug blir helt uskyldig, og utenomrettslig «mobbe-dømt» av Ap og riksmediene, uten noen reell tilknytning overhodet til ABB. Breivik ble dømt som en enslig forvirret svale. Det til tross, søkes kristelige Listhaug sjofelt koblet til ham. En foraktelig sosialist-taktikk tillatt av riksmediene, med påståtte «tro og tvil» Jonas Gahr Støre i spissen; beklager, der kan umulig være mye kristen moral i den mannen, uansett hva Knut Arild Hareide måtte mene.

Nytter det at jeg skriver slik, når jeg er så liten i forhold til denne voldsomme medie-dominansen? Kanskje gjør jeg likevel en liten forskjell mht denne konservative og nødvendige korreksjons prosessen. Men av og til tenker jeg hvor vanskelig det er å få eggerøren tilbake i eggene. For vi blir stadig bombardert av utrettelige medier (vindmøller) som er milliard-finansiert og subsidiert av staten selv, sågar med en borgerlig regjering - som sågar underlegger oss overnasjonal styring.

Det er til å fortvile over, det er til å tape all respekt for det politiske systemet som nedkjemper oss borgere uten engang en skikkelig forklaring, uten en folke-forståelig grunn. At noen andre land er like usolidariske med sin egen befolkning hjelper ingenlunde, det bare bekrefter de Babylonske tilstander. Men vi kan ikke gi opp kampen mot galskapen, og jeg sier som Martin Luther sa i sin kamp mot Romer-kirken: Her står jeg og kan ikke annet. Gud hjelpe meg, amen!

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.