Folk har begynt å få nok av venstresiden

Fra Dailywire.com (tipset av Kirkehøyden).

Hillary Clinton sier at Høyesterettsdommer, Brett Kavanaugh, vil bringe USA tilbake til slaveriets dager.

Det var bare et spørsmål om tid før den mislykkede presidentkandidaten Hillary Clinton slo til mot president Trumps valg av høyesterettsdommer, Brett Kavanaugh, der hun hevdet at Kavanaugh kunne føre USA tilbake til å slaveriets dager.

«La meg si noen ord om nominasjonen av dommer Kavanaugh til Høyesterett,» sa Clinton i sin tale. "Denne nominasjonen utgjør en trussel om ødeleggende konsekvenser for arbeidstakerrettigheter, sivile rettigheter, LGBT-rettigheter, kvinners rettigheter - inkludert de som skal ta våre egne helseavgjørelser (les: abort)".

"Det er et blatant forsøk av denne administrasjonen å skifte ut den balansen som vi har hatt i retten i flere tiår og å reversere flere tiår med fremgang," fortsatte Clinton. Og det var her hun landet på sin nye angrepsstrategi: Advarselen om en retur til jordbrukstiden før borgerkrigen Amerika.

"Jeg pleide å bekymre meg for at de [republikanerne] ønsket å vende klokken tilbake til 1950-tallet. Nå er jeg bekymret for at de vil vende den tilbake til 1850-tallet," sa Clinton.

Nå har imidlertid unge og eldre demokrater fått nok av hykleriet, løgnene, hatet og volden fra venstresiden. Derfor har de nå dannet en folkebevegelse som kalles for #WalkAway.

Under kan du se en 6 minutters video der grunnleggeren av bevegelsen, Brandon Straka, oppfordrer folk til å #WalkAway fra liberalismen og demokratene som utgjør venstresiden i USA. La oss håpe at den samme trenden sprer seg både til Europa og Skandinavia så fort som overhode mulig!


Spikeren