Hva har gått galt i FrP?

Forførelsens Frukt
Av Amund Garfors.

Det er ikke få gamle og nye FrP-velgere som river seg i håret, rister på hodet og grøsser bare de ser Siv Jensen vise seg på TV. Nå har både FrP og Siv Jensen blitt til et rent underbruk av Høyre, der absolutt ALT av FrP-politikk er søkk vekk. 

Etter at de la fram årets statsbudsjett, så sitter man bare igjen med en følelse at at her har absolutt ALT gått galt. Der FrP har gått med på hva som helst, bare for å redde dette samarbeidet med Høyre og Venstre. Ja, der det er nokså forstemmende å vite, at jeg sjøl dessverre har vært medlem av dette partiet. Der de har fått min stemme litt for mange ganger. Og jeg er neppe den eneste som som sitter igjen med slike tanker...

For det eneste man ser når man leser igjennom dette budsjettet, det er et svik og et hav av løftebrudd. Og det begynner sannelig å røyne på for folk flest, ja som etterhvert har fått mer enn nok av all denne løgna og løftebrudda. For tar man for seg deres partiprogram, da er det ikke vanskelig å se at alt som den godeste Anders Lange, han som stiftet partiet, ja der alt han snakket og skreiv om, det er søkk vekk. Likeledes alle vyene som tidligere formann Carl I. Hagen kom med. De vyene er som sunket i jorda. For det skal endelig vites, at nå, nå er det disse unge jyplingene og liberalistene som rår grunnen innenfor veggene til FrP.  Disse som Carl I. Hagen kvittet seg med på Bolkesjø en gang for lenge siden. Men som fort kom tilbake og danser på bordet, nå når katta er vekk...

Ja, den gangen var jo Norge et godt homogent og etnisk norsk samfunn som fungerte, særlig for de svake som ikke satt øverst ved bordet. Og de hadde i hvert fall verdigheten og stoltheten. Mens nå ser det ut som den tid er forbi, ja der katastrofen for vår økonomi, og der velferdssamfunnet synger på siste vers. I hvert fall dersom man skal ta disse tallene alvorlig, der kutt på kutt til de svakeste i samfunnet skal gjelde. For hva gjør ikke disse tre damene, Erna, Siv og Trine når de setter seg sammen og foreslår at 30 millioner skal fjernes til dem som har inkontinens og er avhengig av å bruke bleier? Der 410 millioner kroner skal spares inn på de som sliter med gluten-allergi. 52 millioner fjernes fra tannbehandling for de som må ha tannregulering. Ellers kutter de glatt 79 millioner til de svake som må ha fri rettshjelp. Dagpenger på 80 millioner fjernes til dem som er avhengig av dagpenger. Og lista er lang som et vondt år, der jeg bare tar med en liten del av innstramningene.

Ja, det mens disse liberalistene gjør absolutt ingenting når det kommer til å få stoppet  den "frie flyt" av fremmede mennesker som hoper seg opp her i landet. Der de går her og gresser, uten mål og mening. Mens de koster oss enorme beløp! Bare disse såkalte "asylbarna" fra Afghanistan kostet oss ikke mindre enn 7 MILLIARDER KRONER, og det var bare i 2017!! Og nå har de satt inn liberalisten Tor Mikkel Wara som justisminister, der han er vel tilfreds med tilstanden. Han som t.o.m skryter av vårt medlemskap i Schengen og EØS. Og det er jo ikke rart, for den karen, han tilhører nemlig de ultraliberale innenfor FrP. Som Erna tok inn i den jobben, etter at hun og Siv Jensen sparket ut Sylvi Listhaug fra den statsrådsstillingen.  

Nei, når FrP sier at de er for en meget streng innvandring, da slår de seg samtidig på kjeften, og går imot sin egen ideologi. For de liberale, både i FrP og Høyre, de vil nemlig ha åpne grenser! Der de alle skal inn i Norge, slik at lønningene kan presses ned til et minimum! Og dette kaller de partiet for folk flest? Ikke la meg le!

Og vi ser jo tydelig det nå når 700 norske sjøfolk må forlate Color Line sine ferger som seiler ned til kontinentet. Dette sviket føyer seg bare inn i alle andre løftebrudd som FrP står bak, der de lovte å få bort disse forhatte bomstasjonene langs landeveiene, men som heller dukker opp som paddehatter langs alle veier. Og nå er bensinprisen over 17 kroner, der Siv Jensen selvfølgelig har glemt hva hun sa om den saken, da hun sjøl satt i opposisjon.

Ja alle vet hvor de har meg når det kommer til innvandring og islamiseringen av vårt kjære fedreland. Et meget stort kommende problem og en stor fare! Noe som Siv og hennes liberalister ikke ser ut til å ta særlig tungt. Og etter at de sjøl kom i regjering, så har det i hvert fall ikke blitt noe bedre enn under sosialistene. For nå skal alt feies under teppet, der FrP sine folk fullstendig har sluttet å snakke om overfall, ran, voldtekter, knivstikking, terrortrusselen, bilbranner, nedbrenning av skoler, utryggheten, splittelsen i folket, fremmedgjøringen og mistrivselen etter at Norge er blitt til et multikulturelt helvete. Ja med koranklosser og shariafat over hele hovedstaden. Og som også denne Høyremannen Jan Tore Sanner, lovpriser til den store gullmedaljen.

Argumentet om at FrP er "det minste ondet" lyder mer og mer hult for hver dag som går. Om en FrP-politiker påstår at de står på folkets side, så har det absolutt ingen som helst betydning! Det som derimot har noe å si er at FrP sitter i en regjering og som framlegger et statsbudsjett som er en katastrofe. En katastrofe for den vanlige mann i gata, for pensjonisten, for den sjuke, for de gamle på eldresentrene og ikke minst for de få norske sjøfolka som enda seiler. Men som snart blir kastet iland og erstattet av billigere arbeidere fra hvor som helst i verden. Siv Jensen og FrP er blitt en skam og en skandale for vårt land. Og jeg skal ikke gråte når de trolig snart må forlate sine stillinger, hele denne gjengen både i Høyre, FrP og Venstre! Ja jeg nevner også Venstre, min egen far sitt gamle parti, hvor han ville ha gråte om han hadde sett hva dette partiet har klart å ødelegge i dette landet. En ting er at Venstre ønsker å destruere nasjonalstaten og norsk kultur og vår kristne tro. Samtidig viser de sin umoralske holdning ved å pøse milliarder ut på et forsvinnende lite antall mennesker for å kunne posere som de "gode". Og det verste, det er at FrP er med på denne galeien, der disse ekstra 1000 kvoteflyktninger vil koste oss minst 13 milliarder kroner! Da har de ikke den minste problem med å bla opp milliardene. Men å kutte 500.000 kroner til Hege Storhaug og HRS, de som gjør en fantastisk jobb med å informere oss nordmenn om det kommende islamske helvete på norsk jord, ja da er de snare til å kutte. Fy for en gjeng! De burde virkelig skamme seg!

Amund Garfors